Wel of niet boven spelen??

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Heidi11680
afbeelding van Heidi11680
7 feb 2013 - 11:30
Wel of niet boven spelen??

Hoe denken jullie over boven (in de slaapkamer) spelen?
Wel in de slaapkamer spelen?
Of in de woonkamer spelen?
Ik zit in twijfel...
 

Heidi11680
afbeelding van Heidi11680
7 feb 2013 - 21:24

Mijn dochter is 7 jaar en denk aan de eene kant, ik laat ze lekker boven spelen (dan heb je beneden ook niet zo veel speelgoed) maar aan de andere kant ben ik bang dat ze dan meer boven zit dan beneden..

ab bab
afbeelding van ab bab
7 feb 2013 - 19:45

Hangt van de leeftijd af natuurlijk. Ik heb mijn zoontje vanaf 2,5 - 3 jaar denk ik wel af en toe boven in zijn eigen kamer laten spelen. Voornamelijk als ik zelf even 's ochtends wilde gaan douchen of als ik ging stofzuigen ofzo. En dat ging/gaat hartstikke goed. Er zijn traphekjes bij de trappen uiteraard, maar hij komt ook zijn kamer niet uit als ik hem vertel dat hij in zijn kamer moet blijven. Zijn stopcontacten zijn beveiligd en verder is er niets echt gevaarlijks in zijn kamer. Ja, hij zou op zijn bed kunnen gaan springen en er af vallen of in het ergste geval door de lattenbodem heen.... Hij heeft 1 keer zijn linnen- en kledingkast opengetrokken en de inhoud over de kamervloer verspreid, daar werd ik minder blij van. Maar 99 van de 100 keer is hij gewoon zoet aan het spelen met zijn knuffeldieren, autootjes of bouwblokken of hij gaat lekker in zijn bedje boekjes zitten kijken. Als ik zelf beneden ben, dan heb ik hem ook altijd beneden. 

 

Gretha
afbeelding van Gretha
7 feb 2013 - 15:04

kan je iets meer info geven ? hoe oud is je zoon/dochter ? moet hij/zij trappen op ? kan hij/zij dit alleen ? kan hij/zij in zn kamer klimmen en dus vallen, wil het kindje het zelf  etc... ? waardoor twijfel je ?

Lilypie First Birthday tickers