Voetenzak in buggy?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ikkelijn
afbeelding van ikkelijn
27 sep 2012 - 10:35
Voetenzak in buggy?

Hallo,

onze zoon is bijna 1 jaar en past niet meer in de omslagdoek die ik in zijn kinderwagen had. Hij zit nu al een tijd in zijn buggy en nu het weer kouder wordt, vraag ik me af, of ik alsnog een voetenzak zal kopen? Of is een dekentje genoeg? En valt die niet steeds op de grond? Of heeft mijn zoon helemaal geen extra warmte nodig? 

Hoe doen jullie dat?

Alvast bedankt!

 

GoldbugHarnessB...
afbeelding van GoldbugHarnessBuddy_anonymized
27 sep 2012 - 14:02

Wij hadden voor onze zoon altijd een dekentje, maar bij onze dochter was dat echt te koud. Dames hebben het nu eenmaal kouder ;)

Dus voor dochterlief hadden we een soort los ski/regenpakje van ducksday met daaronder een fleecepakje ook van ducksday, echt aanraders, kijk maar bij de foto's op mijn profiel!

Als je hem wat groter koopt dan zit het heerlijk warm en ze zijn makkelijk los te maken aan de onderkant ivm aankomende zindelijkheidstraining over een jaar ;)

ab bab
afbeelding van ab bab
27 sep 2012 - 12:12

Nou als je stil zit in de buggy is het zeker in de winter straks wel lekker hoor, een beetje extra warmte. Hij zit stil, dus hij blijft niet warm zoals jij wanneer je loopt en dus beweegt. Een dekentje kan, maar daar zal wel warmte aan ontsnappen. En je blijft voetjes en beentjes instoppen want je kind blijft lekker trappelen. Dat is namelijk enorm grappig, je dekentje telkens er af trappelen en dat mama het dan weer moet komen instoppen, hilarisch gewoon.

 

Een voetenzak voorkomt dat. Of je koop een skipakje, daar zitten ze ook lekker warm in. Ook lekker voor als'ie straks kan lopen en lekker rond gaat stappen in de plassen en sneeuw (lekker warm en anders blijf je wassen na elke keer buiten geweest te zijn).