Verschillende kinderen

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Karolien
afbeelding van Karolien
14 nov 2012 - 15:28
Verschillende kinderen

Hoi,

Ik ben even nieuwsgierig.

Ik heb 2 zoontjes 1 van 3,5 jaar en 1 van 2 jaar. Die van 3,5 jaar heeft een lichte huidskleur en rossig (tegenwoordig beetje donkerblond) haar en die van 2 jaar is heel blond met een getint huidskleurtje..

Ze hebben allebei dezelfde ouders maar ze zijn zo compleet verschillend. Hebben jullie ook zo verschillende kinderen.

Vind ik wel leuk om te weten.

 

 

 

chantalvanb
afbeelding van chantalvanb
13 feb 2013 - 17:49

Hier ook, de oudste is donkerblond met een lichte slag in het haar, en wordt in de zomer superbruin. Haar kleine broertje heeft rode krullen, verbrandt bij de eerste zonnestraal. Verder is grote zus een ontzettende klungel, struikelt nog over een zandkorrel. Broertje is groot, breed, oersterk en klimt overal op en valt haast nooit. Wat dit kindje in mijn buik gaat worden is dus een grote verassing. De enige overeenkomst tussen broer en zus zijn de ogen, die ze van papa hebben.

mama van j en w
afbeelding van mama van j en w
3 jan 2013 - 16:40

hier ook 3 verschillende kindjes.. de eerste een meisje, donker haar met slag, lijkt sprekend op mama. 2e een jongen zo blond met mooie krullen en lijkt op papa de 3e een jongen is een mengelmoes van de anderen. de eerste 2 verschillen ook echt van karakter, benieuwd hoe de derde is, die is pas 5 weken dus nog niets over te zeggen ;)

henrieke81
afbeelding van henrieke81
2 jan 2013 - 22:17

die van mij zijn mix and match

4 jaar rood krullend haar hele bleke huid

2 jaar een "witte"zo blond maar qua huidskleur echt wel meer kleur dan zn zus en heel stijl haar

7 maanden rood haar stijl maar wel het meeste kleur in het gezicht van allemaal

 

ze zijn onmiskenbaar broer en zussen  maar allemaal toch weer heel anders

groetjes henrieke

ab bab
afbeelding van ab bab
6 dec 2012 - 10:14

Grappig, die 2 van mij zijn twee klonen, zoveel lijken ze op elkaar. Zelfs de groeicurves kan ik over elkaar heenleggen. Geef iemand een babyfoto van de een en een babyfoto van de ander en niemand behalve wij kunnen ze uit elkaar houden. Leg er voor de grap nog een babyfoto van papa en eentje van opa bij en het feest is compleet. Nogal overheersende genen, haha.

 

Maar..... dat is alleen qua uiterlijk. Qua karakter zijn het echt twee heel verschillende jongetjes!

Ljochtsje
afbeelding van Ljochtsje
6 dec 2012 - 00:58

Kan hier zelf niet over mee praten, maar ik zie het verschil wel in mijn moeder en tante. Mijn moeder: kort, bruin stijl haar, hele lichte huid en aanleg om dik te worden. Mijn tante: lang, rossig krullend haar, snel bruin en een magere spriet. Je ziet aan niks dat ze zussen zijn, maar toch is het zo. Dus het komt vaker voor dan je denkt volgens mij. 

Mijn vader en moeder hebben beide bruin haar en toch hebben 2 van de 3 kinderen blond haar gekregen. Mijn opa en oma hadden beide blond haar en al hun 6 kinderen hadden bruin haar. Wel heel typisch. Of weet de melkboer hier toch meer van? Haha. ;)

Lilypie Third Birthday tickers

Gretha
afbeelding van Gretha
5 dec 2012 - 21:00

hier ook 2 verschillende kids!! oudste dochter heeft getint huidje, donkere ogen en bruin haar en zoontje is juist blond, licht haar en grijze ogen. ook qua karakter totaal verschilend voor zover we dat nu al kunnen zien aan zoontje. hij is erg rustig en tevreden! terwijl dochter a met 5 weken haar eigen willetje  liet geldenen we met 6mnd oud al zeiden dat ze een pittige peuter zou worden(en we kregen geijk!) dat gevoel heb ik totaal niet bij zoontje. is gewoon een superlief rustig tevreden kereltje. idd erg leuk om te zien hoe kids zo verschillend kunnen zijn terwijl ze van dezelfde ouders zijn

Lilypie First Birthday tickers

theresa
afbeelding van theresa
5 dec 2012 - 20:22

Hoi Karolien,

 

Ik heb ook twee zoontjes, een van 2 en een van 4. Ook zij zijn heel verschillen.

De ene is donkerblond met een lichte huid en de andere is echt blond met een iets getinte huid. Ook qua karakter zijn ze heel verschillend. Ik heb me al vaak afgevraagd hoe het kan dat 2 kinderen met dezelfde ouders zo verschillend kunnen zijn.

Leuk om te weten dat het veel vaker voorkomt.