hoofdbonker

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
28 dec 2014 - 21:31
hoofdbonker

Wat te doen? Kind word overstuur zit in nee fase en gaat haar hoofd bonken.. We zetten haar op de gang maar dat heeft geen zin want zodra binnen gewoon overnieuw iets doen wat niet mag en dus overnieuw woedeaanval Misschien hoekje ma kan en m et kussens? Iemand andere tips geen aandacht geven werkt niet

jola-683725
afbeelding van jola-683725
24 jan 2015 - 17:29

Enige wat werkte was wachten tot het hoofdbonken begon en er dan een kussen tussen duwen. Dochter was zo verbaasd dat ze weer op aarde kwam.

Daarna groeide het probleem uit dat alleen een houtgreep nog werkte, en maar uit laten schreeuwen. Het was vreselijk maar dat was de enige manier waarop ze zichzelf geen pijn deed (wat ze pas na de driftbui voelde dat was echt sneu). Het vasthouden maakte nog bozer maar op de duur veranderde de toonhoogte van huilen (van woede naar verdriet) en dan liet ik haar los, draaide haar om, en knuffelde haar stevig. Dat was heeeel erg nodig op die momenten. Heel erg zwaar, voor zowel kind als ouder. Maar niks anderes werkte, en cb was ook niet bepaald behulpzaam (lekker laten gaan, ze leert vanzelf dat het pijn doet. Maar dat was dus niet zo.).

everyone is a genius. But if you judge a fish on his abilitys to climb a tree he will live his whole life beliving he's stupid.