Help!

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
c.kn-1184484
afbeelding van c.kn-1184484
5 jan 2018 - 13:02
Help!

Beste mama's,

Misschien dat iemand mij kan helpen?

Mijn dochtertje van 14 maanden is net grieperig geweest, Dit is gelukkig op wat snotteren na bijna over. Ze at wat minder en dronk wat minder. Voordat ze ziek werd was ze altijd vrolijk, dronk goed en sliep goed. Tijdens de griep zijn we nog na de eerst hulp geweest omdat we ons zorgde maakte. Maar alles was gewoon goed! Waarom eerste hulp? Omdat het 1 januari was. Na de griep begon heeft ze langzaam alles weer opgebouwd met eten enz. Nu sinds een dag of 2, eet ze erg slecht, slaapt slecht en wil ze haast niks drinken alleen in de ochtend en avond een flesje melk. Nu maak ik me over het slapen en eten niet zo'n hele grote zorgen maar wel over het drinken. Ik heb al van alles geprobeerd om haar te laten drinken. Verschillende flesjes/bekers verschillende drankjes ect. Maar ze wil gewoon echt niks. Dus ik voel me een beetje machteloos zo.

Heeft iemand goude tips voor mij? En of heeft hetzelfde mee gemaakt? Of is dit weer zo'n periode? Alle tips zijn welkom!! Alvast bedankt!

lili89
afbeelding van lili89
6 jan 2018 - 15:18

De tandjes voor het eerste jaar kwamen hier ook gepaard met huilerig en hangerig. Mijn zoon is 17 maand en heeft net weer een weekend met pijn achter de rug. Klaagt hier niet over maar eet en drinkt slecht. Als ik hem geen dentinox geef slaapt hij ook slecht. Je kunt het altijd proberen.
Ik heb het potje en de wattenstaafjes duidelijk naast de stoel staan. Ik doe wat op het staafje en geef het is zijn hand. Hij doet het zelf op de goede plek. Hierdoor geeft hij tegenwoordig zelf aan of hij het wil. Geen last, wil hij het ook niet.

Wij hebben met ongeveer 15 maanden trouwens wel nog een sprong meegemaakt. Hij at en dronk een maand slecht (niet zo slecht als die van jou) en dat was ook ineens weer over.

Helaas komen ze niet met een gebruiksaanwijzing. Succes!

c.kn-1184484
afbeelding van c.kn-1184484
5 jan 2018 - 23:43

Heb eerlijk gezegd geen idee of dat het is?
Ze heeft er wel pas 6 dus dat zou idd kunnen, had er zelf ook aan gedacht en natuurlijk even gevoeld maar voelde geen scherpe randjes, maar je weer natuurlijk niet wat een kindje voelt voordat het door kom. Daarbij moet ik wel zeggen bij de tandjes die ze al heeft was ze wel een beetje huilerig en jammerig maar toen at en dronk ze wel gewoon goed. Pff heel lastig...

lili89
afbeelding van lili89
5 jan 2018 - 20:27

Doorkomende tandjes? Dan eet en drinkt mijn zoon ook minder. Wat dentinox en na 15 min weer aanbieden werkt hier perfect!

c.kn-1184484
afbeelding van c.kn-1184484
5 jan 2018 - 19:31

Bedankt voor je reactie.

De oortjes zijn van de week na gekeken en dat zag er allemaal netjes uit. Ook heb ik vandaag nog even voor de zekerheid gecontroleerd en er was niks raars te zien, geen vocht waren ook niet rood ofzo en mocht ze ook gewoon schoon maken. En keelpijn sluit ik ook uit want een koekje ging er wel in. Hihi

Mam van 9
afbeelding van Mam van 9
5 jan 2018 - 13:23

Misschien heeft ze keelpijn of oorpijn dan kan slikken flink pijnlijk zijn. Een ijsje helpt misschien? ?