Wanneer de wandelwagen gaan gebruiken

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
zoe85
afbeelding van zoe85
16 apr 2010 - 15:43
Wanneer de wandelwagen gaan gebruiken

Hallo dames.


Ik heb even een vraagje. Jason is nu 3,5 maand en zo nieuwsgierig als wat. Hij vind zijn kanderwagenbak echt helemaal niks meer meer omdat hij niks kan zien maar ook heeft hij niet veel groei ruimte meer in dat ding.


Ik heb toen zo'n 2 in 1 ding gekocht dus kan ik er ook een wandel wagen van maken met een lekkere warme voetenzak, maar nu vraag ik me af wanneer kan je de wandelwagen gaan gebruiken. Het is echt een drama als hij hem in zijn bak leg hij huilt dan echt een tijdje en wordt gewoon boos bij het niks kunnen zien.

zoe85
afbeelding van zoe85
26 apr 2010 - 15:34

Heb Jason die 17de in zijn wandelwagen gedaan en wat heeft hij genoten. Op de platste stand alleen bij de fruithap ff zitten en toen weer liggen. Nou zodra ik hem in dat ding leg krijg ik de liefste lach die hij maar heeft, alsof hij wil zeggen toppie mam. Dus geen kinderwagenbak meer voor mijn kleine kerelbabyluck
afbeelding van babyluck
17 apr 2010 - 12:44

hier Lisa al snel (ook 3,5 a 4 mnd) in de wandelwagen ! maar wel zo goed als plat (niet zo plat maar wel laag liggend)
liefs Ineke en Lisa x
Flo
afbeelding van Flo
17 apr 2010 - 12:15

Wij hebben de bak tot ongeveer 6 mnd gebruikt, want Amber vond het daarin wel best.
Ik zou het zitje gewoon proberen. Let even goed op het nekje. Die moet geen 'klappen' krijgen van de hobbeltjes. Ik zou het zitje wel eerst helmaal plat doen. Dit ter ondersteuning van de nek. Er valt dan al meer te zien, dan in de bak.
Bij een schuine stand komt er teveel druk op het nekje en de rug te staan. Ik zou daar dus voorzichtig mee zijn.

Mijn dochter vindt nu de zitstand al saai. Ze gaat helemaal naar voren zitten om langs de wagen te kunnen kijken! LOL Ik zou het zitje eigenlijk om moeten draaien, maar dat vind ik zo ongezellig.

Hoe ging het gisteravond?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

zoe85
afbeelding van zoe85
16 apr 2010 - 17:45

Jason zit idd regelmatig rechtop in de hoek van de bank, bij ons op schoot en ook regelmatig in zijn wipper schuin.


Ik ben blij te lezen dat er meerdere al vroeg zijn met in de wandelwagen ipv de bak. Hij kan volgens mij wel helemaal plat. Vanavond bouwen we hem even om en dan kan ik het gelijk zien want dan kunnen we hem idd half liggen of helemaal plat.


Bedankt voor de reactiesheddos
afbeelding van heddos
16 apr 2010 - 16:24

Bij Steven had ik de wandelwagen ook al met 4 maanden om gebouwd, omdat hij ook loeinieuwsgierig was en alles bij elkaar krijste in de wagenbak, maar Steven kon toen ook al zelfstandig zitten. Je kunt hem evengoed al ombouwen, maar dan zou ik de wagen wel een beetje in een schuine stand zetten.
William kon ook al zelfstandig zitten met 4 maanden, maar toch heeft hij in de wagenbak gelegen tot 7 maanden. Hij vond het heerlijk en ik stiekem ook Embarrassed
Ik zou hem gewoon lekker ombouwen. Nieuwgierigheid moet gestimuleerd worden tochWink??

Groetjes Hilde

Mamavantwee
afbeelding van Anoniem
16 apr 2010 - 15:51

Wij hadden bij 4,5 maand de wagen omgebouwd en dan het zitje helemaal achterover. Zodat Sam nog wel lag, maar meer kon zien. Achteraf hadden we dat eerder moeten doen, want sam was ook zo ontevreden in de kinderwagen omdat hij niets kon zien.


Je kunt het altijd proberen. Als het niet werkt moet je in het ergste geval de wagen weer ombouwen..... ben je alleen wat tijd kwijt. Niets te verliezen toch? Je wagen moet wel ver achterover kunnen, omdat Jason natuurlijk nog niet te lang moet zitten en weinig steun zal hebben in zo'n grote wagen.


Gretha
afbeelding van Gretha
16 apr 2010 - 15:48

zit hij thuis al veel? bij je op schoot? in hoekje van de bank? en hoe gaat dat?
mijn dochter wou met 5 weken al liever zitten dan liggen op schoot en was dus ook al snel sterk in haar rug/nek etc doordat ze al veel rechtop gehouden werd. denk persoonlijk dat het dan wel zou kunnen. maar als je kndje echt nooit rechtop zit en dus die spieren ook nog niet sterker heeft gemaakt, zou ik er voorzichtig me zijn. maar misschien gewoon eens binnen kijken hoe het gaat?
en heeft je wandelwagen een ligstand? dan kan je m na bijv 5 min ook in ligstand doen, maar ziet hij toch best veel. en dan de tijd steeds langer maken zodat zn spieren sterker worden

Lilypie First Birthday tickers