Verliefd op mijn baby

21 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
1 mrt 2010 - 15:21
Verliefd op mijn baby

Mijn dochter is zeven maanden en ik kan echt uren met haar tutten, naar haar kijken, zelfs als ze in haar bedje ligt te slapen. Ik geef borstvoeding en moet er niet aan denken dat mijn vriend aan mijn borsten komt. Hij is het ondertussen zat, zegt dat hij er ook nog is. Maar ik ben ook echt een beetje verliefd op haar nu. Is dat raar? Kent iemand dat gevoel?

SNB
afbeelding van SNB
8 apr 2010 - 18:19

ja, het gaat super hier, en inderdaad, wat een heerlijk pluizig koppie heeft hij he...
we zijn ook echt verliefd, haha, Luca gelukkig ook....

Groeten,

Saskia


<
babyluck
afbeelding van babyluck
7 apr 2010 - 23:05

ha sas ook weer online ! gaat het goed met je mooie pluizebolletje het is echt een droppie zeg ! sorry off topic hahahahhbabyluck40275.8791898148
liefs Ineke en Lisa x
SNB
afbeelding van SNB
7 apr 2010 - 23:03

Jane, ik ben blij dat jullie er samen uit zijn gekomen! heerlijk hoor, en inderdaad, je hebt gewoon een totaal ander leven na een baby!

maar goed, eind goed, al goed, (of het begin is er in elk geval!)

En: zoals je wellicht gezien hebt: Onze baby is er: Zoon Tygo is geboren op 3 april, 2 dagen eerder dan de uitgerekende datum!!!

dus ook voor ons nu weer een seksloze periode

Geniet weer lekker van elkaar! dan komt de rest (en ooit misschien nr 2....? vanzelf!)

Groeten,

Saskia


<
babyluck
afbeelding van babyluck
7 apr 2010 - 17:27

GEWELDIG MEID !!! fijn dat het goed heeft uitgepakt en het is niet vreemd hoor dat je zo voelt ! suc6 met jullie leven liefs Ineke
liefs Ineke en Lisa x
Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
7 apr 2010 - 15:12

Tadaaaaah! Dingen gebeuren soms als je ze niet verwacht. Ik ben gisteren een rondje gaan rennen, mijn man had Lotte al in bed toen ik terug kwam. En toen ik onder de douche vandaan kwam, stond ie met een handdoek klaar. Die ik wel snel om heb gedaan, zo happy ben ik niet met mezelf, maar ok.

Verder mogen jullie raden, ik loop met een big smile rond vanochtend ;-b.

Zouden we gewoon als nieuwbakken ouders in cliché valkuilen zijn gestapt? Bij nummer twee (nee, nog niet hoor!) ben je daar misschien aan gewend, de drukte en moeder zijn enzo. Ik weet niet waar de waarheid ligt, in het midden waarschijnlijk. Wel dat ik niet anders kon dan de afgelopen maanden. Ik BEN mijn kind, zo verbonden aan elkaar. Dat is niet vreemd, vind ik, toch? Maar het voelt goed, deze nieuwe fase. DANKZIJ JULLIE HULP! Ik weet niet of ik al op dit punt was beland zonder die lieve berichten. Dus: bedankt!!!!

Lijkt me goed om deze topic af te sluiten, zullen we het over andere dingen hebben? Saskia’s baby bijvoorbeeld? Ik houd je in de gaten op het Forum.... Ben benieuwd.

Lieve groetjes, Jane

SNB
afbeelding van SNB
29 mrt 2010 - 18:30

wat fijn dat je zo'n goed weekend hebt gehad! en inderdaad, juist met iemand anders erbij, praat het misschien nog wel makkelijker!

Uiteraard wel jammer dat je zus ook zo'n moeilijke periode heeft doorgemaakt, maar heel bijzonder dat je dat soort dingen kunt delen in de familie!

wat leuk dat dat je man nu ook een fles heeft gegeven, hopelijk heb je dit mooie moment ook goed kunnen vastleggen op foto's!

en : helaas nog niet bevallen. Luca was ook 12 dagen te laat, dus ik vermoed dat het nog even duurt! Ik hoop niet al te lang meer, want mijn lijf is op, de baby is niet ingedaald, dus zit nog heel hoog, ik krijg daardoor weinig lucht, en heb enorm last van harde buiken. Bij Luca had ik het minder zwaar op het laatst... maar ook dat hoort erbij!


Groeten,

Saskia


<
Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
29 mrt 2010 - 17:19

Sorry voor de stilte, mijn zusje was hier dit weekend met haar kindjes. Zaterdag alle kleintjes naar bed en hebben we met zn drieën lang gepraat. Ik vond het met jullie al fijn om alles uit te kunnen spreken, maar met mn zus was het ook bijzonder. Zij heeft het met haar vriend ook moeilijk gehad, hij is zelfs twee maanden weggeweest. Maar gelukkig hebben ze voor elkaar gekozen en de kinderen! Heel mooi om zo close met elkaar te zijn als familie en positief met elkaar kunnen denken.

Heb ook al een voeding vervangen. Lotte heeft zelfs zondagmiddag bij mijn man flesje leeggedronken. Heel lief gezicht vond ik dat, hoe ze naar elkaar keken….! Over een paar dagen voeding twee. Wel stuwing, maar lijkt nu wat minder gelukkig. Misschien kan ik weer beginnen met hardlopen, is nu toch langer licht buiten. Kan ik ook dat moederlijf weer in proportie krijgen.

Saskia, ben je al bevallen????

SNB
afbeelding van SNB
23 mrt 2010 - 19:00

goed zeg! fijn dat het begin er in elk geval is nu! en nu jullie er over gesproken hebben, is de lading er misschien ook af!

jullie hebben in elk geval echt even tijd gemaakt om met elkaar te praten, en inderdaad, het hoeft niet meteen op seks uit te draaien, maar jullie hebben wel weer meer begrip voor elkaar !

fijn hoor, hopelijk zet het zo door (maar dat zal vast )

Groeten,

Saskia


<
Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
23 mrt 2010 - 16:06

Mn moeder heeft opgepast afgelopen zaterdag. Ik had het als verrassing gedaan. Uit eten geweest samen, zoooo lang geleden. Maar echt ook zoooo nodig. Flesje wijn erbij, ik dacht, een glaasje moet wel kunnen, ook met BV. En we hebben eindelijk gewoon gepraat. Hij voelt zich inderdaad afgewezen. Maar ik heb ook kunnen zeggen hoe het voor mij is. Moesten ook erg lachen ineens om die melkborsten, het is toch ook gewoon iets wat je niet verwacht. We hebben afgesproken dat ik langzaam de BV afbouw. Alleen ochtend/avond/nachtvoeding. Maar overdag een flesje moet kunnen. Zoveel is het ook niet meer omdat ze fruit/groentehapjes en brood eet.

Geen sex, maar wel tegen elkaar aan gelegen. Dat was even voldoende voor nu. Hoop dat we op de weg terug zijn!!!!

Ben net meteen een flesje gaan halen bij de drogist en voeding. Straks proberen, spannend.

SNB
afbeelding van SNB
17 mrt 2010 - 20:51

ik ben het met Hilde eens, gewoon veel praten, hoe moeilijk dat ook is, want anders gaat het nog langer duren, waardoor de drempel wellicht nog hoger wordt.

hier trouwens wel een man die meehielp 's nachts, hij haalde Luca uit bed, verschoonde hem, bracht hem naar mij (ik kon in het begin ook heel moeilijk staan) en na de bv bracht hij hem terug.

nu gaan we wisselend 's nachts, hoewel hij wel vaker gaat. Hoewel hij niet snel wakker wordt 's morgens, kan hij wel wakker worden voor LUca. hij is er sneller uit dan ik meestal

en ik verwacht dat het straks met de tweede weer zo gaat.

maar goed, ik weet dat ik het daarmee wel getroffen heb hoor, zijn veel mannen die veel minder doen!

voor wat betreft jouw man: misschien ook eens over hebben? toen mijn man wist dat ik bv wilde geven, heeft hij aangegeven dat hij dan de luiers wel wilde doen, maar ook iets leuks, dus hij heeft het badmoment geclaimd, om ook iets leuks met zijn zoon ate doen. prima geregeld dus!
en sinds Luca de fles kreeg, gaf hij hem net zo vaak de fles, ideaal!

Groeten,

Saskia


<
heddos
afbeelding van heddos
17 mrt 2010 - 16:09

Ik denk dat er meer mama's de nachtvoedingen alleen doen. Mijn man hielp daar ook nooit bij mee, want hij kon hem toch niet voeden en dus moest ik ook wakker worden. Ik vond het een beetje onzin dat hij dan ook wakker wordt...
Maar das net wat jullie afspreken. Er zijn ook papa's zat die wel meehelpen en bijv. het kindje uit bed halen, de luier verschonen en weer terugleggen.

Sinds onze kids wat ouder zijn (en ik geen bv meer geef) doen we het wel om de beurt als er een wakker wordt. Want hij kan de kids nu net zo goed helpen als ik.

Ik denk dat het beste om de negatieve spiraal te doorbreken toch praten is... Misschien moet je jezelf dan over en drempel heen tillen, maar als je niet praat dan ga je langs elkaar heen leven en dan is het al snel einde relatie.
Niet leuk van hem dat hij dan achter de comp gaat zitten de hele avond, maar ik denk dat hij een beetje op z'n ziel getrapt is en het enige wat daar tegen helpt is met hem praten!!

Succes

Groetjes Hilde

Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
17 mrt 2010 - 14:13

Misschien wel zin in vrijen, maar het maakt me onzeker. Mijn lijf dat nog op
mijn dochter is gericht en dat ze wakker kan worden als we net bezig zijn. Ik
kan de knop moeilijk omzetten. En als hij dan zo boos wordt en zegt dat ik moet
stoppen met BV dan voel ik me helemaal in een hoek gedrukt.

Gister
sliep Lotte wel op tijd, had ik mn best voor gedaan. Maar hij heeft de hele tijd
achter zn comp gezeten. Toen ben ik naar boven gegaan.

Ik weet
gewoon ff niet hoe ik dit moet doorbreken. Misschien had ik zelf het gesprek
moeten beginnen, maar ik krijg er dan geen woord uit. En ’s nachts kon ik er uit
voor de voeding twee keer.

Hij
slaapt gewoon door. Is dat normaal? Helpen jullie mannen/vrienden mee?

Mama Jane40254.5520717593

heddos
afbeelding van heddos
15 mrt 2010 - 16:50

Sjonge wat lastig zeg!! Maar is het alleen het feit dat je man niet aan je borsten mag komen of heb je echt helemaal geen zin meer in sex??

Als hij alleen niet aan je borsten mag komen zijn er namelijk genoeg andere manieren om je man te behagen. Dan hoeft het helemaal niet erg te zijn dat hij niet aan je borsten mag komen.
Ik heb allebei mijn mannen ook 1,5 jaar bv gegeven. Ik heb ook regelmatig last gehad van het feit dat de melk er gewoon uit spoot, maar ik denk dat je daar gewoon het beste lekker om kunt lachen samen.

Mijn belangrijkste tip is dat je voor jezelf niks moet forceren, maar dat je ook aan je man moet denken. Er is voor hem ook heel veel veranderd en daar kan hij best een beetje onzeker van geworden zijn. Als hij dan ook nog het gevoel krijgt dat jij hem constant afwijst.... tja heeeeeeel veel praten en op een andere manier aandacht aan elkaar geven. Zorg dat hij het gevoel krijgt dat hij nog steeds speciaal is voor jou... misschien nog wel wat specialer omdat hij nu ook de papa van jullie kindje is!!!

Succes ermee

Groetjes Hilde

leonieK
afbeelding van Anoniem
15 mrt 2010 - 15:34

jane

ik heb geen BV gegeven maar het niet willen herken ik zeer zeker

na emma dr geboorte duurde het bij ons 6 mnd

ik wilde niet ik durfde niet ik kon niet

maar hoe langer je het uitsteld hoe moeilijker het wordt

en als je het een keer gewoon doet gewoon aan toegeven

babyfoon even uit desnoods

weet je dat het toch genieten is...

hoe langer je nee blijft zeggen hoe hoger je eigen drempel is

denk niet dat het alleen je BV is en je leifde voor je baby die je tegenhoud

het is het onbekende van 2 dingen te kunnen combineren

dat is weer wennen en gewoon doen!!

succes meid

leonie

SNB
afbeelding van SNB
15 mrt 2010 - 12:53

he wat vervelend nou toch!

jammer dat jullie er (nog) niet samen uit kunnen komen! Als je eenmaal stopt met BV, kun je natuurlijk niet zo makkelijk meer beginnen.. en stoppen met BV houdt ook niet automatisch in dat je wel meteen weer zin hebt in seks!

misschien verstandig om er toch eerst eens over te praten samen. het lijkt zo normaal dat alles op ook seksueel gebied vanzelf doorgaat, maar zo lang een van jullie er geen zin in heeft, wordt dat lastig natuurlijk.

ik zou niets forceren, maar dat is makkelijk gezegd natuurlijk, op zich wel logisch en een goed teken dat hij wel zin heeft in seks...Groeten,

Saskia


<
Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
15 mrt 2010 - 12:37

Dit weekend begon lekker, maar eindigde in ruzie. Toen Lotte sliep zaterdagavond, was ik bekaf. Nog even tv gekeken, maar wilde slapen. Hij niet. Ik heb me omgedraaid, ik heb meer tijd nodig. Nu vindt hij dat ik moet stoppen met voeden. Zeven maanden is lang genoeg. Ik weet het niet zo goed. Aan de ene kant wil ik ook wel dat we het samen okee hebben. Aan de andere kant baal ik dat ik niet gewoon met mijn kind kan zijn zolang ik dat wil. Heb nog iets geroepen over dat hormoon, maar dat gaat er niet echt in. Ik ben even de draad kwijt..

babyluck
afbeelding van babyluck
3 mrt 2010 - 21:01

http://www.borstvoeding.com/boeken/oxytocine-factor.html


ja het is erg genant het dat gelek aan de bovenkant ....... is normaal hoor ...


helaas heb ik nu geen partner meer maar als ik mezelf even kietel om het maar zo te zeggen (is gezond hoor en ik schaam me er ook niet voor) voel ik ook een tsr
liefs Ineke en Lisa x
Mama-Jane
afbeelding van Anoniem
3 mrt 2010 - 13:44

Ok, dank voor jullie lieve woorden.
Laatst was echt genant. Lotte sliep, ik dacht nu moet het maar, en er kwam
gewoon melk uit. Echt, sorry, toen wilde ik niet meer. Ik ben van mijn baby nu.
Zo voelt dat. Maar goed, dat van het knuffelhormoon kan ik misschien wel
uitleggen? Ik hoop dat hij het begrijpt. Lotte ligt ook vaak bij ons, daar issie
ook wel jaloers op denk ik. Ineke, jij voedt al heel lang, hoe is dat nu dan?
Heb je wel weer gewoon sex?

Mama Jane40240.5321296296

babyluck
afbeelding van babyluck
1 mrt 2010 - 22:35

hahahah herkenbaar hoor !


dat verliefde gevoel komt omdat je onwijs veel van je kndje houdt maar ook DOOR DE OXYTOCINE !!!!! het KNUFFELHORMOON en oxytocine komt vrij bij de borstvoeding heel normaal !! niets ergs aan !!!


ik vind/ vond het ook niet prettig bij me borsten aangeraakt te worden (voorheen al niet) en nu al helemaal niet ik asocieer mijn borsten als hulpmiddel voor het verkrijgen van voeding voor me kind (ik geef nog steeds)


blijf er over praten met je vriend, maak tijd voor elkaar vrij ... masseer elkaar verken elkaar opnieuw en vertel wat je wel en niet prettig vind ! grenzen aangeven net als bij sex !
liefs Ineke en Lisa x
SNB
afbeelding van SNB
1 mrt 2010 - 15:52

Het is volgens mij heel normaal dat je zo verliefd bent op je baby! (al moet ik bekennen dat ik mijn peuter ook wel eens achter het behang wil plakken, haha).


<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


Je hoort vaker bij vrouwen die borstvoeding geven, dat ze er moeite mee hebben als de partner aan hun borsten komt, juist omdat je ze zelf associeert met je baby.Misschien kun je wel andere manieren bedenken om je partner tevreden te stellen? Bijvoorbeeld na een bepaald tijdstip, wanneer de kleine slaapt, even bewust tijd voor elkaar maken, bijvoorbeeld door gezellig met z’n 2en te tafelen, of heerlijk een filmpje op te zetten?Wat stoort je vriend het meest? Het aspect dat hij schijnbaar minder aandacht krijgt dan de baby, of dat hij jou niet mag aanraken (of niet zoals hij dat wil?)Praat er in elk geval over, zodat het geen probleem wordt!Succes…Nb: hier was mijn partner ook bang dat hij te weinig aandacht zou krijgen, maar al met al ben ik degene die er denk ik het meest bij inschiet qua aandacht, hij is nl veel te dol op zijn zoon ;)

Groeten,

Saskia


<