Tandjes

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
MamsvanLuca
afbeelding van MamsvanLuca
25 jun 2012 - 17:21
Tandjes

Hallo Dames!!

Onze kleine is nu bijna 4 maanden en heeft last van tandjes die door komen.
Hebben jullie hier tips voor? Een bijtring vind hij nog maar gek en hij kan dat nog niet zelf vasthouden cheeky

Liefs, Shirley.

Lelanh
afbeelding van Lelanh
14 jun 2019 - 13:20

Ga voor de mooiste bijtringen (met naam), kettingen, speenkoorden (met naam), voedingskettingen, wagenhangers, wagenspanners en wrap snaps naar madebyveerle (op social media)! Alles gemaakt van 100% bpa-vrij en vrij van weekmakers siliconen & onbehandeld hout. Helemaal veilig voor kindermondjes! www.madebyveerle.nl

jola-683725
afbeelding van jola-683725
25 jun 2012 - 22:27

Wij hebben vsm gebruikt tegen de pijn, en onze dochter had graag een thee lepeltje dat in de koelkast had gelegen (maar ze was toen al ruim een jaar toen haar eerste tandje doorkwam). Er zijn ook speentjes te koop in de vorm van een gebitje, met vloeistof als die in een bijtring die je in de koelkast kunt leggen. Misschien dat een optie? Werkt niet als je een duimzuigertje hebt zoals wij, maar mijn neefje en nichtje hebben er wel baat bij gehad. Ik zou trouwens ook niet weten waar je die moet kopen, maar ik denk dat een grotere drogist ze wel moet hebben.

everyone is a genius. But if you judge a fish on his abilitys to climb a tree he will live his whole life beliving he's stupid.

Miemamo
afbeelding van Miemamo
25 jun 2012 - 20:13

Voor de pijn hebben wij detinox, dit is een verdovend spulletje dat je met een wattenstokje op het tandvlees wrijft. Het lijkt hier wel te werken. Verder weet ik het eigenlijk ook niet zo goed, haha! Mijn zoontje heeft pas geleden zijn eerste 2 tandjes heel snel achter elkaar gekregen, maar hij kan wel omgaan met een bijtring en bijt zelfs aan de spijlen van zijn bed zag ik laatst. Ook kan je bij pijn en ongnoegen paracetamol geven, maar ja dat doe ik persoonlijk liever niet zo snel, al is iedereen daar anders in natuurlijk. Ook kan je iets kouds tegen zijn tandvlees houden, als hij dat toelaat.

Succes!

Liefs, Marieke