Sprongentje? Of een huilbaby?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ms.g-1273700
afbeelding van ms.g-1273700
22 dec 2017 - 21:39
Sprongentje? Of een huilbaby?

Zwanger- & Babybox Blog Forum Meer
Ineens een huilbaby? Of een sprongentje?
1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Marjolein CG 22/12/2017 om 21:17REACTIE | REPORT
Oeff.. even advies bij jullie vragen hoor..

Sinds begin december heeft onze kleine man zijn nachtvoeding laten vallen. Wij waren helemaal in de wolken, eindelijk iets meer slapen! Nou die eerste week hebben we echt flink bij kunnen tanken.. hij kwam alleen om 4 of 5 uur even om zijn tutje.

Nu sinds 1 week wordt hij snachts elke keer om 3, 4, half 5, 6 en kwart voor 7 wakker. Met een tutje is hij niet stil te krijgen, maar ook niet met drinken of een schone pamper.
Het enige wat helpt is heen en weer lopen en hem op ons borst in slaap te laten vallen. Leggen we hem te snel terug? Begint hij gewoon weer op nieuw.
Nu sinds enkele dagen gaat hij ook overdag heel erg huilen bij zijn slaapjes. Hij is soms zo oververmoeid dat hij alles bij elkaar blijft krijssen.
Hij wil nergens slapen (overdag ook niet bij ons in onze armen).
We raken nu wel een beetje op en lopen echt op ons tandvlees.
Hij drinkt voor de rest goed en voor de rest blijft het een vrolijk mannetje.

Hij is a.s. dinsdag 13 weken…
Zou dit nog het “sprongentje” kunnen zijn? Of heeft iemand andere tips…

andr
afbeelding van andr
22 dec 2017 - 23:22

Ik denk idd een sprongetje. Of is hij een beetje verkouden? Last van maagzuur als hij ligt? Het lijkt wat vroeg maar kunnen het al tandjes zijn die doorkomen? Dan zou je chamodent oid kunnen gebruiken (onze kinderen hadden met 4 maanden 2 tandjes, dus het kan wel) Of gewoon even veel mama/papa liefde nodig. Ik denk niet gelijk aan huilbaby. Het is slopend en heel akelig. Maar grote kans dat je over 2 weken zegt o ja een tijdje terug was hij steeds onrustig... helaas 'horen' deze periodes ook er ook bij.... als het kan voor jullie zou ik het een beetje verdelen. Of om de beurt een nacht voor je rekening nemen zodat je om de beurt een hele nacht kan slapen. Of de nacht in 2 stukken delen. Dan doet de een het begin vam de nacht bijv tot een uur of 3 en de ander tot de ochtend.