Slaapprobleem/ontroostbaar

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
acts-1381124
afbeelding van acts-1381124
12 mrt 2019 - 20:07
Slaapprobleem/ontroostbaar

hallo,

 

ik heb sinds kort een heel groot probleem. Mijn kleine is aanstaande zaterdag 10 weekjes. Ze heeft nu 5 nachten alleen maar dat ze nonstop huilt. Ze is ontroostbaar. De eerste dagen was het gewoon huilen en een beetje schreeuwen. Nu afgelopen nacht stond het op gillen en krijsen. Het was enorm sneu, ik pak haar bij me dan stopt ze niet, wat ik ook doe het stopt niet. Het begint eind van de avond begin van de nacht tot in de ochtend een uur of 8. Daarna is ze kapot en slaapt ze eventjes en blijft ze overdag heel suf en onrustig. Maar het is echt niet meer te doen, ze blijft schreeuwen en krijsen. Een flesje wilt ze niet, het zijn echt geen buikkrampjes. Ook heb ik CB gesproken die verwijst me naar huisarts of huisartsenpost, huisarts belt niet terug... dus huisartsenpost gebeld en als ze begint moet ik vanavond bellen en dan kijken hoe verder. Maar enig idee wat het kan zijn? Het is geen honger, het is ook niet dat ze bij mij wilt, want dat werkg niet dan huilt ze alsnog, badje helpt ook niet, muziekje, ze is echt ontroostbaar en wat ik het doe het helpt niet.. ik weet absoluut geen raad meer...

 

charlotlaura
afbeelding van charlotlaura
27 jul 2019 - 16:35

Als je je zorgen maakt, dan raad ik aan bij de huisartsenpost langs te gaan als het aan de hand is. Als je overdag gaat en ze huilt niet, word je in mijn ervaring snel weggewuifd terwijl ze je meer serieus nemen als ze de klachten (bij jou dus hard huilende baby) echt zien.
Behalve dat, pas goed op jezelf! Af en toe neerleggen, even deur dicht en 5 minuutjes even rustig ademen ofzo. Ik heb zelf een huilbaby gehad en dat breekt je echt op. Bij ons hielp wandelen in de draagdoek en babymassage (kan je filmpjes van op YouTube vinden) of aan en uitkleden ook (geen idee waarom maar dan was ze stil).
Heel veel succes vannacht, hopelijk stopt het snel!

jannekeofzo
afbeelding van jannekeofzo
27 jul 2019 - 10:30

Heb je Sab Simplex al geprobeerd? Echt wonder spul. Dat is tegen darmkrampjes en alleen te bestellen via een apotheek in Duitsland! Ik zou het sowieso gewoon even proberen. Als dat niet werkt weet je zeker dat het echt geen darmkrampjes zijn. 
 

https://www.duitse-internetapotheek.com/sab-simplex-suspension-zum-einnehmen-042...