Onrustige baby, moeilijke stoelgang

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
RhodévdB
afbeelding van RhodévdB
9 feb 2022 - 14:47
Onrustige baby, moeilijke stoelgang

Hoi,

mijn dochtertje is bijna 3 maanden. Ze is 2,5 week te vroeg geboren. Vanaf dat ze een maand was vertoond ze enorm veel onrust. Ze kan moeilijk in slaap komen. En slaapt kort. Ze dronk enorm onrustig met enorm huilen met anderhalve maand opgenomen geweest ter observatie. Daar uit voort gaf de kinderarts aan dat het verborgen reflux zou zijn. Meer om van mij af te zijn. Voelde me ook niet echt serieus genomen. Daarna overgegaan naar osteopathie. Nu drinkt ze wel beter maar nog onrustig. Week geleden een collumbehandeling gedaan. Slaapt sindsdien de avond en als ik haar in goed regelmaat heb dan ook wel overdag. Maar drinkt nog steeds onrustig. Vanaf de geboorte gaf ik haar flesvoeding ah huismerk. En ik veranderde liever ook niet te snel. Maar nu toch even overgestapt naar nutrilon hyper allegeen. Nu 1 dag gevoed.. merk nog weinig verschil. Na 2 weken moet je het verschil kunnen merken.. heeft iemand misschien nog een tip voor me. Of herkent iemand de situatie.? Ze drinkt nu voornamelijk nog 90 ml en om de drie uur. 120/4 uur zou top zijn maar dat redt ze niet. Ze moet nu ook heel veel kracht zetten bij haar ontlasting terwijl deze gewoon dun is

 

Edit-1184596
afbeelding van Edit-1184596
18 feb 2022 - 16:22

Is er al aan koemelk allergie gedacht? Ik weet niet hoe het met kunstvoeding zit, want ik gaf borstvoeding, maar de klachten kwamen me wel bekend voor. Ons dochtertje kreeg daarvoor af en toe een flesje bijvoeding met Nutramigen.