Oktober 2009 kindjes

278 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
tmes-632478
afbeelding van tmes-632478
11 jan 2010 - 10:41
Oktober 2009 kindjes

Ik heb een zoontje van 3 en een dochter die geboren is in oktober. Mij lijkt het erg leuk om met andere moeders te kletsen over onze kids.


Mijn dochter is 21 oktober geboren 2 dagen voor de uitgerekende datum. In eerste instantie ging het erg goed, maar woensdags was de kraamhulp voor het laatst en vrijdags was ze al in het ziekenhuis opgenomen ivm een veel te hoge hartsl*g en ze waren bang dat er iets met haar hartje was wat die hartsl*g veroorzaakte maar gelukkig was dat niet het geval.


Ze verwachten dat het met een jaar over is en zo niet dan krijgt ze misschien medicijnen als het nodig is, ondanks alles kunnen we toch lekker van haar genieten.


Het gaat heel erg goed met haar de ene nacht slaapt ze wel door en het andere niet. Gister heeft ze om 22.00 uur de laatste fles gehad en ze kwam vanochtend pas om half 8.

lieffie
afbeelding van Anoniem
5 nov 2010 - 20:18

Kelly, nog gefeliciteerd met je twee ukkies he!! Hebben jullie een leuke dag / dagen gehad?

lieffie
afbeelding van Anoniem
5 nov 2010 - 20:17

Och jeetje, wat krijgt Fleur ineens veel tandjes en kiezen zeg! Hier is het al weer een tijdje rustig rondom de tanden. Zie al wel een paar weken twee dikke bobbels boven en dan voor, maar er wil maar niks doorkomen.


En wat leuk dat Iris ineens zoveel nieuws heeft. Kan me voorstellen dat ze nog even moe is van de indrukken. Wat wordt ze dan ineens groot he?!Hier alles goed hoor! Weer druk met werk zo na de herfstvakantie. Veel nakijkwerk, vergaderingen, mentoravonden en binnenkort weer rapporten die geschreven moeten worden.


Met Fabiënne gaat het ook goed. Ze is zich echt hard aan het ontwikkelen. Het lopen gaat steeds beter. Ze loopt nu overal langs en begint heel soms met het oversteken. Maar alleen lopen lukt en durft ze nog niet. Ze zoekt altijd mijn vingers weer op om te lopen. Kruipen doet ze nog steeds niet en denk ook niet dat ze dat nog gaat doen. Verder kletst ze echt heel veel. Ze is hele verhalen aan het vertellen waar we dan nog geen bal van snappen, haha.

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
4 nov 2010 - 14:30

Hoi Allemaal

Iris krijgt 2 tanden en 4 kiezen te gelijk. De billetjes

zijn nog niet zo rood gelukkig alleen de

schaamlippen iets schaal.

Fleur mocht afgelopen maandag voor het eerst

naar school was helemaal blij. Ging gelijk trakteren

op toverstokjes. Is helemaal gelukkig dat ze 2x op

een dag mag en elke dag. Ze is 's avonds wel moe

maar niet vervelend.

Nu mag ze vanmiddag ook beginnen met zwemles.

Ben erg benieuwd hoe dat gaat. We zwommen

eerder al elke week bij baby/peuter zwemmen. Nu

mag ze alleen.

Met mijn nieuwe baan gaat het goed. Ik moet wel

wennen aan de nachtdiensten.

Groetjes Maaike.

Ps het is hier wel erg rustig

proudmom
afbeelding van proudmom
27 okt 2010 - 13:15

hoi Dames!


Hier weer een bericht van mij! Vandaag druk bezig met traktaties en taarten bakken voor zondag, dan hebben we natuurlijk groot feest . Vrijdag is Tristan jarig en zondag Valerie. We vieren het dan ook samen.


He Maaike, hier ook 1 die dolgraag naar school wil. Hier bij ons hebben ze 1 week, maandag mag ze weer en dan voor de echie! Morgen dus laatste dag op de KDV, maar dat vind ze helemaal niet erg . gelukkig maar....


Ik ga maar weer gauw verder, beloof binnenkort weer een uitgebreider bericht te maken, druk, druk, druk. pfff haha!


Groetjes!

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
26 okt 2010 - 15:27

Hallo Dames

Iris begint overal los te staan ook zonder hulp. Maar

los lopen is nog wel erg eng. Ze heeft 2 tandjes

erbij en er lijken 3 kiezen er door te komen. Ze heeft

tot nu toe nog nergens last van. Hopelijk blijft dat

zo.

Fleur hoopte vorige week dat ze gelijk naar school

mocht, maar ze hebben hier voor groep 1 t/m 4

twee weken vakantie. Ze baalde er wel van.

Ze wil zo graag naar school.

Groetjes Maaike

linnuh
afbeelding van linnuh
21 okt 2010 - 12:46

Hey Dames,


Alicia dr verjaardag was super :) ze heeft zich heel erg goed vermaakt en is weer goed verwent...De taart was super lekker Vond ze ;)


Vandaag naar het CB geweest..Ze meet en weegt 74 cm en 9400 gram :) Dus een totaal van 26 cm gegroeid en bijna 6.5 kilo aangekomen in een jaartje :) Ze zou eigenlijk vandaag dr prikjes krijgen, maar dat hebben we ( verpleegkundige en ik) niet door laten gaan...ze is nl niet helemaal lekker...ijkt duf uit dr ogen ( en nee dat komt niet van dr verjaardag, want dat was gistermiddag al) en heeft al 2 dagen verhoging. dus gaan we vlg week terug voor de spuiten ( mits ze dus niet ziek word)


Met dr billen gaat alles toppie...De creme werkt goed en ze is niet meer zo rood...Gister eindelijk weer een drolletje gehad (hoe blij kun je zijn met poep??? hahahaha) dus dat gaat helemaal goed komen :D


Nou ik ga er weer vantussen..Dr is hier een meisje wat graag een boterham wil haha..


Groetjes linda

linnuh
afbeelding van linnuh
19 okt 2010 - 11:07

Thnx 4 the support lady's :)


@ Maaike, Gefeliciteerd met fleur dr Verjaardag :D Hoe bevalt het je btw op je nieuwe baan?


@ hanneke, Germ die spuitjes als ze zich al niet lekker voelen :S Zooo zielig...hopelijk word Fabs er vlg week niet ziek van!


Hier donderdag ong hetzelfde schuitje :S Moeten we ook naar het CB..Ben kij benieuwd wat ze meet en weegt..heb dan van precies een jaar wat ze gegroeid is :) Maar ook weer de mindere kant..Ze krijgt ook weer 2 spuitjes..Maar dan de 11 maanden variant ( ik loop achter :P) ach tegen de tijd dat ze 4 is loop ik weer gelijk met de spuiten ;) Ga wel even aankaarten hoe of wat en of het geen kwaad kan met die schimmelinfectie, want ik ga natuurlijk niet op voorhand mn kind nog zieker maken..


Morgen is het zover! Alicia dr 1e verjaardag! Vandaag alvast ff wat boodschapjes doen en Morgen de rest. Ons mam gaat morgen mooi de taart ophalen, dus daar hoef ik gelukkig niet naar te kijken :) Vanavond alvast alles versieren en ballonnen opblazen en neerhangen en Natuurlijk dr kado inpakken...Wat zal die morgen blij zijn met dr loopauto ;) (bij ons mam heeft ze er nl al 1 staan en als ze daarkomt laat ze zich zowat uit je armen vallen om maar naar de loopauto toe te kunnen ;) ) Verder de rest van de dag al bezoek..het verspreid zich gelukkig wel allemaal een beetje :)


Al een paar dagen regelmatig een trip on memorylane aan het maken...Zo onvoorstelbaar dat ik een jaar geleden nog liep te zuchten en steunen met een zwangerschap van 41 weken :P Met nog Totaal geen vooruitzicht op een beginnende bevalling ;) (thnx 2 de Vk die me toen gestript heeft is het op gang gekomen :P)


Btw het lijkt wel of alicia dr kontje NOU al beter wordt...maar moet ik wel zeggen, ze heeft vanacht ook geen poepbroek meer gehad en Nu nog steeds niet....Dus laten we hopen dat de Spuitluiers over zijn en dat het dus ook EINDELIJK kan gaan genezen...Dus vandaar dnk ik ook de vlugge verbetering haha..


Nou Dames, ik ben er weer vandoor, het is tijd voor alicia dr Badedas-badje en een nieuwe laag creme en zink ;)


Groetjes lin

lieffie
afbeelding van Anoniem
18 okt 2010 - 21:29

@Linnuh: fijn dat je er dan nu een zalf voor hebt gekregen en dat je er even naar hebt laten kijken. Arme Alicia! En dat zo vlak voor d'r eerste verjaardag. Hopelijk knapt het nu snel weer op!


@maaike: spannend zeg dat ze bijna naar school mag! Alvast gefeliciteerd met haar verjaardag!


Hier alles wel ok. We moesten met Fabiënne naar het cb voor de 14 maanden controle. Ze weegt nu 10,4 kg en is 79 cm lang. Ze kreeg twee prikjes, dit keer voor het eerst in de armen. Arme meid. Nu kan ze er over een week ziek van worden, schijnbaar. Dus we zullen zien. En ze is al zo ontzettend verkouden. 't Zit haar dus allemaal eventjes niet mee. Ze heeft echter wel voor het eerst mama gezegd vorige week! Ze kon al papa zeggen, maar nu kan ze mij ook roepen. Verder kan ze nu: dahh (dag), haaa (hallo), uuuhpa (opa), beuuuh (kiekeboe) en bahh (bal). Grappig hoor, dat gebrabbel.


fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
18 okt 2010 - 18:46

@ Linnuh

Dat is ook wat dat ze nu een schimmelinfectie

heeft.

Sterkte.

Nog een paar daagjes en dan is Alicia alweer 1.

Heb je er alles al klaar voor. Heel veel plezier.

Morgen wordt Fleur alweer 4 en mag ze 1

november naar school nu is er 2 weken

herfstvakantie.

Ze heeft er heel veel zin in. Zowel haar verjaardag

als naar school.

Groetjes

linnuh
afbeelding van linnuh
18 okt 2010 - 18:40

hey mama's


Even een billenupdate ;)


Ik heb alles geprobeerd en vandaag ten einde raad naar de huisarts geweest. Het werd nl alleen maar erger ipv beter...Ik had zelf al het vermoeden dat het miss. was omgeslagen naar een schimmeltje...N ja hoor...een schimmelinfectie opgelopen door al die lekkere Natte poepluiers :S


Nu een schimmelzalf gekregen en pure zinkzalf en nou zou het iig zo moeten verbeteren..dus ben benieuwd..


Groetjes

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
16 okt 2010 - 21:29

@Linnuh je mag de sudocreme wat wat meer

smeren maar niet te dik dan werkt het niet. En dat

geld ook voor de maizena dan wordt het korrelig en

dan kan het gaan smetten en ben je nog verder van

huis. Je kunt beter vaker verschonen en elke keer

wat nieuws aanbrengen dan er heel dik op laten.

Maar je eigen gevoel wat jij vind dat het beste is dat

moet je doen.

Vandaag met Fleur naar K3 geweest. ze vond het

helemaal geweldig. Heeft erg genoten. Ze heeft

Kristel, Karin en Josje ook nog een hand gegeven

toen was het helemaal goed.

Groetjes

lieffie
afbeelding van Anoniem
16 okt 2010 - 21:26

Ik wou het net zeggen Linda!! MAIZENA gebruiken, werkt hier als een tierelier! Ik heb de bus met talkpoeder leeggegooid en daar maizena in gedaan en dan kan ik het zo op d'r billen strooien en in de plooien. Hele dikke lagen smeren met sudocreme werkt volgens mij averechts, omdat je de huid dichtsmeert en het zo dus niet kan drogen. Sterkte ermee... hier zijn de poepluiers ook niet te harden op dit moment!

linnuh
afbeelding van linnuh
16 okt 2010 - 18:34

na wat gegoogle op internet kwam ik bij huistuin en keukenmiddelen heel vaak maizenapeoder tegen...Dussss we gaan het proberen...en ook badedas gehaald en dus zet ik dr vanaaf voor ze naar bed gaat ff in in dr badje (werkte voor mij Na de bevalling toen alles schraal en gehecht was ook heel goed....)


Gretha
afbeelding van Gretha
16 okt 2010 - 14:40

ik snap dat je dik wil smeren met sudocreme, maar volgens mij kan je beter niet al te dik smeren omdat er dan geen zuurstof meer bij komt en dat de genezig dus tegen gaat. maar misschien is dat slimmer als de ergste spuitluiers voorbij zijn. heb t hier niet zo heel heftig meegemaakt gelukkig en eigenlijk ook alleen bij de eerste tandjes, wat al meer dan een half jaar geleden is..
iig sterkte ermee... !

Lilypie First Birthday tickers

linnuh
afbeelding van linnuh
16 okt 2010 - 13:56

@ kel


Thnx voor je tips...ik merk wel dat alle mama's uit gevoel idd hetzelfde doen...alles wat je zegt deed ik al ;) ( tm het droogblazen aan toe ;) haha) hopelijk gaat het snel over op deze manier :D en kan ze woensdag lekker genieten van dr verjaardag. als het maandag nog zo erg is, dan bel ik iig even de H.a. op en kijk even wat die ervan zegt...Maar heb er alle vertrouwen in dat de alle huis tuin en keuken remedies wel gaan werken...iig staat de pot sudocreme nu ook beneden binnen handbereik en smeer ik eik elk uur zkr wel in...(met idd een dikke laag)


Wat sta je dan als mama machteloos he...als je kindje zon pijn heeft en je kunt als mama niks doen :S


proudmom
afbeelding van proudmom
16 okt 2010 - 12:31

He Lin!


ooooh mijn hart breekt als ik je bericht lees, wat zielig ja! Ik ken het helemaal! Valerie had dit ook zo erg, en het rottige was dat het heel lang aanhield (de dunne poep!), beste tip is: droog houden!!!! maarja, logisch ook! je doet er goed aan om ze in dr blote kont rond te laten kruipen, kan een smerige boel opleveren maarja, dan maar ff met de dettol en een doek er achteraan. echt dik sudocreme opsmeren dat als ze poept het laagje creme onder de poep blijft zitten en niet 'doorbrand' en extra verschonen, kost ff wat luiers maar als je het regelmatig doet prikt de plas ook niet en zal ze zich wat happier voelen. Wat ik ook altijd doe is even blazen tegen het kontje (ja droog blazen), ik merk dat die beide kids van mij dat erg prettig vinden als de blaren erop staan en nog eens grappig ook! pfff jaja mama die je kont droogblaast!


Succes meid! Kan je er helaas niet verder bij helpen. zal voor je duimen dat het snel overgaat!

linnuh
afbeelding van linnuh
16 okt 2010 - 10:17

Hoi dames,


Pfff wat een week :S Eerst het goede nieuws ;) Ons alicia heeft 2 tandjes!! en dan het slechte nieuws....Spuitluiers en Een heel erg kapot kontje :S Ze heeft er pas last van vanaf het 2e tandje :S Zoooooooo zielig. Mn hart draait om als ik dr moet verschonen :S Ik probeer het gelijk....Geen luierdoekjes maar water. smeer me kapot met sudocreme...en de keukenrol en dettol staan overdag binnen handbereik omdat ze lkkr in dr blote kont rondkruipt....vanacht voor de allereerste x sinds ze 6 weken was wakker geworden ...gillen, krijssen, brullen ( papa was net thuis van zn werk en d8 dat ze een nachtmerrie had. Mama komt erbij en dnkt zal es eerst die luier controleren want dit is niet normaal)...en ja hoor! kassa..weer een poepbroek en dus weer heel het kontje pijnlijk...


Hebben jullie nog tips??? Ik hoop zooo dat het aanslaat dat ik dr overdag in dr blote kont rond laat dartelen (ben er pas gister tegen de avond meebegonnen)


Alvast thnx dames...Groetjes lin

christame
afbeelding van christame
10 okt 2010 - 14:43

hallo allemaal


ik maak sinds kort geboorte/verjaardags slingers met de naam van het kindje en een leuke afbeelding erbij ,ik zie dat jullie kindjes of net een jaar zijn geworden of nog jarig moeten worden ,dus ik dacht ik plaats eeen foto hier en wie weet .........


ik wil jullie vast een fijne 1e verjaardag wensen


Photobucket"


dit is een voorbeeld


groetjes christa

proudmom
afbeelding van proudmom
9 okt 2010 - 10:50

He dames! Wat een vooruitgang hier voor iedereen!


Ten eerste voor maaike: Proficiat nog met je kleine meid, late reactie maar beter laat dan nooit! Volgens mij is het een meidending dat ze zo'n 'oo mn vingers zullen eens vies worden' gezicht trekken! haha! Valerie vond haar taart helemaal niets toen ze 1 werd. Tristan zal wel een heel ander geval zijn, die zal zijn handen er vol induwen denk ik! echt een rouwdouwer! en je doopvuur gehad op je nieuwe werk, spannend allemaal! Wel leuk dat je het naar je zin hebt!


@hanneke: proficiat met de verkoop van je huis! Eindelijk! en alvast proficiat voor morgen! heb je er een taartje voor gemaakt om het een beetje te vieren? Al een ander huis op het oog?


@linda: eindelijk een tandje, hihi! 1 jaar is 1 tandje hé, pffff moet je het gewoon zo zien! Tristan heeft een explosie van tanden. Hij had al een hele tijd onder 2 tanden en nu ineens sinds vorige week komen er boven 4 tanden door!!!!! Het lijkt mij dat het helse pijn moet doen want het stond echt op springen (inmiddels dus ook allemaal door, leuk klein/groot effect haha!), maar gelukkig heeft ie er naar ons inziens weinig last van gehad. ook doet hij beide handen in de lucht als we !#&@a zeggen en doet het liedje na van 'klap 's in je handjes, blij, blij...'. zo leuk! en dat koppie van hem! Hij heeft echt door dat actie reactie geeft!


druk bezig geweest met de uitnodigingen, we vieren de verjaardag voor de kinderen samen, want scheelt maar 1 dag natuurlijk! nog 3 weekjes en dan is het zover!


nou dames, ik ga me maar even aankleden, dacht zal eerst ff weer een bericht plaatsen, was alweer ff geleden! Fijn weekend voor iedereen!

linnuh
afbeelding van linnuh
9 okt 2010 - 10:03

jeeeeeeeeeej hier weer een "grote" stap ":P Mijn meisje heeft nu echt eindelijk haar 1e tandje :D (en dat 11 dagen voor dr 1e verjaardag hahaha..Ik zie m nog niet (ik mag nie lang genoeg in dr mond kijken,zonder dat mevrouw dr tong eroverheen gooit) maar ik voel m wel...gister was het nog een bultje en vandaag is het een scherp randje. Jeej..Maar ik zal die lekkere tandeloze grijns wel gaan missen hoor ;) die was zoooo Cute ;)

lieffie
afbeelding van Anoniem
5 okt 2010 - 19:49

@Maaike: jazeker! Sinds vandaag zijn ze akkoord met ons bod en kunnen we op zoek naar een nieuw huis. Leuk he, wat ze allemaal ontdekken en wat ze leren. Ze worden zich nou veel meer bewust van wat ze doen en kunnen. Ik vind dit echt een geweldige fase! Fabiënne ontdekt ook vol op. Ze lacht superveel en vindt het echt heerlijk om spelletjes te spelen. Ik kan er echt zo van genieten! Fijn dat je nieuwe baan interessant is. Kan me voorstellen dat je na 4 dagen wel even gesloopt bent.


Afgelopen zondag was het 3 oktober, de dag dat Fabiënne "eigenlijk" 1 had moeten worden. Vanaf nu hoeven we haar leeftijd niet meer te corrigeren van de kinderarts. Volgende week dan de allerlaatste controle als het goed is en dan kunnen we hopelijk die periode afsluiten. Hopelijk lukt het me dan om het emotionele deel ook een plekje te geven.


Groetjes Hanneke.

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
5 okt 2010 - 18:53

Hallo Allemaal


Wat is het rustig hier.


Hier gaat het allemaal zijn gangetje. Iris ondekt dat ze de ringen van een toren om haar arm kan doen. Net armbanden. Ze wil alleen nog maar staan.
Iris en Fleur zijn gisteren voor het eerst naar de nieuwe oppas geweest en ze vonden het er erg gezellig daar.


Sinds vrijdag ben ik begonnen met mijn nieuwe baan erg interressant allemaal. Wel erg wennen. Heb er meteen 4 dagen op zitten en erg veel informatie gehad.


@lieffie heb je je huis verkocht? Zijn ze accoord gegaan met jullie bod?
Heel veel succes


groetjes Maaike

lieffie
afbeelding van Anoniem
30 sep 2010 - 21:19

@Maaike: nog van harte gefeliciteerd met Iris d'r eerste verjaardag! Wat fijn dat ze zo'n lekkere verjaardag heeft gehad en dat ze zo lekker is gaan slapen aan het einde van de dag. En gefeliciteerd met je blikken huwelijk! Wij zijn volgende week (10-10-10) 2 jaar getrouwd. En veel succes morgen bij je nieuwe baan!


Wij zitten hier midden in de onderhandelingen voor ons huis. Ik word helemaal gek van de spanning, want we hebben inmiddels een ander huis op 't oog en dus moet ons huis nou eindelijk wel eens een keer verkocht worden. De mensen die ons huis willen kopen, komen morgen eerst nog een keertje kijken en dan beslissen ze hopelijk of ze akkoord gaan met het bod. Pffff....

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
30 sep 2010 - 17:16

Hallo Allemaal


Iris is alweer een jaar. Ze snapte er in het begin niet veel van. Ze wilde het cadeautje niet uit pakken. Maar met hulp van de grote zus ging het goed. Beneden vond ze de slingers erg mooi. Ze wees er steeds naar en zei die die die. s'middags kwamen alle Opa's en Oma's en kreeg ze haar taartje. Ze durfte er haar vinger er niet in te stoppen. Want je zult toch vieze vingers krijgen. Uiteindelijk zat ze er helemaal onder en vond ze het erg leuk om de vingers in te stoppen en in de mond te stoppen. Iris heeft genoten van haar verjaardag. Ze ging haar eigen gang. Speelde met haar eigen speelgoed in een hoekje zodat ze niemand in de weg zat. Om 19.45u was ze total los en sliep gelijk toen ze in bed lag.


We hebben vadaag een blikkenbruiloft. (5 jaar getrouwd.) Het lijkt wel de dag van gisteren.


Morgen beginnen aan mijn nieuwe baan erg spannend. Vorige week een afscheidsfeestje gehad bij mijn oude werk erg gezellig. We zijn wezen fietsen in de Lutte (plaatsje hier in de buurt) Daarna lekker uit eten geweest.


Groetjes Maaike


linnuh
afbeelding van linnuh
29 sep 2010 - 13:13

Ow ow ow wat slecht van ons allemaal! Er is weer een meisje 1 jaar geworden en we hebben gister helemaal niks gestuurd!!@ Maaike, Hartelijk gefeliciteerd met je kleine meid!!! Ik was er heilig van overtuigd dat het vandaag de 28e was :S ( sorry sorry sorry)


heeft iris een leuke verjaardag gehad? En lekker in dr taartje lopen meppen?


Groetjes linda

linnuh40450.682037037
lieffie
afbeelding van Anoniem
25 sep 2010 - 11:46

Owww, ik verwaarloos jullie echt hier, sorry!!!


Het gaat hier heel goed hoor, Fabiënne is na een aantal chagarijnige weken eindelijk weer vrolijk en ze heeft er weer voldoende bij geleerd. Ze kruipt niet, zoals ik bij jullie lees, maar ze loopt wel (aan de hand dan). Ze zegt papa, maar ze heeft alleen nog niet echt in de gaten dat ze dan mijn man dan roept. Verder zegt ze nog niet echt wat.


Verder zijn er afgelopen week weer kijkers geweest voor ons huis. Eindelijk! Sinds maart lag het stil. En ze hebben gisteren een bod gedaan, dus nou wordt het spannend wat ze van ons tegenbod gaan vinden en nog belangrijker.... of we er uit gaan komen!


@linnuh: hoe is het nu op je werk eigenlijk?


@proudmom: wanneer begon je ook al weer met je nieuwe baan?


Paarden.... hmmzzz daar ben ik zelf niet zo heel erg weg van, ben een beetje bang voor ze en tja... dat merken ze maar al te goed. Dus laat ik die mooie beestjes liever met rust en laat ik ze over aan de echte liefhebbers.


Nou, tijd voor de boodschapjes!

linnuh
afbeelding van linnuh
25 sep 2010 - 02:01

@ kelly


Nee hoor, is niet vroeg dat tristan dat al zegt...Ik merk het namelijk ook heel erg bij alicia..dr komen elke x weer woorden bij...we hebben inmiddels al Aja aaien ( Naja is de poes) Ja, Mama, papa en hap.


Ook hier een meisje wat watervlug is en heel het huis rondsjeest..Ze doet eigenlijk precies dezelfde dingen als tristan...Leuk is dat he! Alicia heeft nou het in en uit ondekt met dr stapelbekers...Zit ze hier heel geconcentreerd met dr tong uit dr mond. beker erin, beker eruit en dat ook in herhaling..


Ik was wel fanatiek aan het sparen toendrtijd voor een paardje..Ik ben toen gestopt omdat mijn manege een kilometer of 20 ver weg was en ik nog geen rijbewijs had. ( mijn ouders gingen toen uit elkaar en mijn pa wou niet 2 x pw met mij meerijden..) dus toen hield het eigenlijk op.. Ik weet dat het een hobby is die je zo weer oppakt. Maar eerlijk gezegd..T is allemaal een beetje te duur op dit moment..Ik hoop Natuurlijk wel dat ik hier een Paardenmeisje in huis krijg en miss. dat ik het tegen die tijd weer op ga pakken.


Wat voor een blessure heeft je paard btw? Wel zwaar vervelend zeg!Nou dames, ik ga er weer vantussen, Morgenvroeg is het weer werken geblazen..


Groetjes lin

proudmom
afbeelding van proudmom
25 sep 2010 - 00:00

Haha we zijn er allemaal schuldig aan dat we niet zo vaak meer aanwezig zijn! moet ook zeggen dat ik het leuker vind om de hyves wat in de gaten te houden en te reageren op wat leuke dingetjes


Ben ook ontzettend druk allemaal met vanalles en nog wat dus zit ook niet zo supervaak achter de pc en als ik er zit dan heb ik eigenlijk net te weinig tijd om er rustig achter te zitten...


@ hanneke, die taart van zwitsal, echt super!!!! zo iets simpels eigenlijk (in de zin van weinig versiering) maar o zo prachtig!!! heb je netjes gedaan hoor, dikke compliment! Ik ga woensdag aan de slag, wil weer wat moeilijkers gaan doen, beetje 3D effect zeg maar. ben benieuwd of het ook gaat lukken!


@linda, die hobby is zo weer op te pakken hoor was je erg fanatiek, eigen paard etc?? is een verslaving voor mij, echt mijn passie! Helaas nu wel rottigheid met mijn paard, heeft een blessure waarin hij terug is gevallen. Spannende tijd voor me, dinsdag weer naar de kliniek...


en je bent alweer ff terug van vakantie maar leuk dat Alicia het zo naar dr zin heeft gehad! enne, ook ik heb hier een kleine boef bij de waterbak kletsnat weggevist, haha! ik kan hem ook geen seconde alleen laten hoor, voor dat ik het weet is ie aan de andere kant van de kamer!


@maaike, wat leuk dat Fleur al bezig is met oefenen met school, geloof graag dat ze dat helemaal geweldig vind! Gaat het nog steeds goed? Valerie heeft dinsdag haar gesprek en dan mag ze ook gaan oefenen. idem dito dat ze 1 november naar school gaat. vind het wel spannend hoor allemaal, kleine meisjes worden groot! en wanneer is Iris precies jarig? is ook binnenkort ! heb je al leuke voorbereidingen of iets?


Tristan heeft momenteel wat ontstoken oogjes, erg zielig maar hij lijkt er niet echt last van te hebben gelukkig. had vandaag voor de zekerheid de dr maar even gebeld want we gaan toch het weekend in. Heb druppels gekregen dus hopen dat het snel over is!


Lig elke dag in een scheur met hem, hij heeft het helemaal gevonden! dingetjes oppakken van tafel of kast en dan op de grond gooien, vervolgens weer oprapen en 100x in herhaling, hahahah! trekt heel de boekenkast leeg en pakt ook dingen en geeft ze dan af aan ons, zo lief!!! en ik gaf laatst al aan dat ie de klank mama zei... nou ik denk dat ie door heeft dat mij daarmee roept. als ie zich alleen voelt dan roept ie echt mama, mamama! maarja, kan nog steeds toeval zijn, vind het nog een beetje vroeg voor 11 maanden lijkt me! maar wel erg leuk!


Nou dames, wens jullie allen fijn weekend!!!

lieffie
afbeelding van Anoniem
18 sep 2010 - 13:55

Dames ik kom gauw weer reageren hoor, dametje wordt net weer wakker, maar wou even melden dat ik er nog wel ben. Verkouden dametje hier, maar wel volop in ontwikkeling.

linnuh
afbeelding van linnuh
18 sep 2010 - 09:07

Hey mama's.Wat is het de laatste tijd rustig op ons forumpje zeg! Heb gemerkt dat er ook al een aantal helemaal zijn afgehaakt ;) Dus zijn we nog maar met zn 4en over :s en dat in de periode dat juist nu alle kindjes zon sprongen maken..


@ hanneke, Zie dat je je helemaal op het taartenbakken hebt gegooid :) (nieuwe carrieremogelijkheden? haha)


@ kelly, zat zo even op je hyves te spieken bij fototjes..Zag dat jou hobby ook ooit de mijne is geweest. Paarden :D heb 12 jaar paardgereden, maar door omstandigheden 9 jaar geleden moeten stoppen en ik mis het nog iedere dag.


@ Maaike, Mooi dat alles Goed gaat met je meiden :) en ach dat iris aan de kleine kant is? Ze heeft toch mooi haar eigen curve? da is toch het belangrijkste :) Spannend! dat je maandag aan he nieuwe baan begint :) Veel succes :D


Ik Mag dalijk ook weer gaan werken..heb nu 2 weken achter elkaar een zaterdagDienst..maar vanmiddag mooi om 2 uur klaar..verder een druk weekend. 2 verjaardagen en dan natuurlijk ook nog de boodschappen enzo :S ach jah hoort erbij. ;)


Mijn vakantie was superleuk..Zijn een dagje luxemburg geweest en prachtweer gehad, 23 graden en zonnig. de rest van de dagen mochten we ook niet klagen..zon 19 graden en droog. :) Alicia heeft zich goed vermaakt en had natuurlijk vollop aandacht :) (tja oma en opa waren ook mee he ;) )


Verder gaat hier alles zn gangetje...Gister had ik hier een kletsnat meisje..Ze had ontdekt dat de poezen water drinken :P en wat is er leuker om voor de waterbak te gaan zitten en te gaan meppen met je handen in het water haha. dalijk dus maar even papa waarschuwen voor het nieuwe "speeltje" haha


Nou dames, ik ga ervandoor, moet over 55 min beginnen en moet nog douchen enzo :)


Groetjes linda


fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
17 sep 2010 - 15:57

Hallo Allemaal


Hier gaat het zijn gangetje.
Met iris vandaag naar het consultatieburo geweest.
Ze was nu 70,2 cm en 8550 gram. Zit mooi in 1 lijn maar ze is erg klein.
Ze doet het verder erg goed. Ze heeft alleen een erg droge huid.
Ze vond de prikjes niet leuk. Opdat moment huilen gelijk na de prikjes was ze stil.


Fleur was van de week voor het eerst mee draaien op school in haar klas. Ze vond dit erg leuk en wilde elke dag wel naar school maar dat kan pas 1 november. Ze is namelijk midden in de herfstvakantie jarig.


Nog elf dagen en dan is Iris al weer 1.


@linnuh leuke vakantie gehad? Nog leuke dingen gedaan?


Groetjes

linnuh
afbeelding van linnuh
10 sep 2010 - 18:24

HaaaaaaaY mama's


Hier ff een kort berichtje van mij :) we zijn weer terug op het nederlandse nest...hebben een superweek achter de rug :) Alicia heeft het super goed gedaan....geen problemen met slapen..(allen de 1e dag in paniek om 5 uur wakker, vanmorgen was het zelfs half 8 ;) ) Nog geen huiluurtje gehad ondanks het veranderde ritme ;) zwemmen vond ze te gek :) dr zwemband werd meer gebruikt om in te lopen als in te drijven haha


En we hebben weer een nieuw woord in de woordenschat ;) UIT! haha


Nou ik ga er weer snel vandoor, even naar de winkel enzo :PGroetjes lin


lieffie
afbeelding van Anoniem
5 sep 2010 - 22:19

Leuk he, als ze zich ineens zo hard ontwikkelen?! Hier gaat dat al net zo. Fabiënne kan zich nu optrekken tot staan en het lopen aan twee handjes gaat nu super goed. Ze is dan apetrots op zichzelf, zo schattig. Ze kijkt dan ook direct of ik wel naar haar kijk, haha.


@Maaike: gefeliciteerd met je nieuwe baan! 1 Oktober is inderdaad al weer heel snel. Spannend! Hier is wel veel water gevallen, maar op een paar blanke straten na, viel het hier wel mee.


@Kelly: kijk, al zelf aan het taarten maken gesl*gen. Leuk werk he? Ik mag ook weer aan de sl*g deze week. Moet een 'computertaart' maken. Als je poedersuiker op je werkblad strooit, dan plakt de fondan/marspein niet! Een stuk plastic tafelkleed helpt ook goed!


@Linda: oooeh wat leuk, echte woordjes!! Hier vooral papapa, dadada, tatata en mmmmmmmmm. Hier is maatje 68 al een tijdje opgeruimd. Fabiënne past nu prima in maat 74 en ze gaat al flink richting de maat 80. Afgelopen dinsdag was ze namelijk 77 cm! Veel plezier op vakantie!


Verder weinig nieuws te melden. Nog even genieten van de vrije avond en dan morgen weer werken. Heb tot nu toe gelukkig leuke klassen! Deze week is er brugklaskamp, dus valt er het één en ander uit. Niet erg, haha.

linnuh
afbeelding van linnuh
5 sep 2010 - 10:01

Hey Mama's


@ Maaike, Gefeliciteerd met je nieuwe baan Spannend


OOk hier trouwens veel regen, Maar geen Overlast om het zo maar te zeggen..Ik geloof dat de grens weer vanaf zeeland schuin naar bovenliep..Toch wel fijn als je dan in het zuidoosten woont ;) haha..Wat hier trouwens wel veel valt..zijn bomen en takken...Ik dnk dat de bomen hier niet meer zoveel kunnen hebben haha..


@ Kelly, Ik heb ons alicia op dit moment weer een slaapzakje aangedaan..Ik moet zeggen, het helpt wel iets ;) ( ze kan er inmiddels al wel weer mee gaan staan hoor, Maar het gaat niet zo makkelijk, dus doet ze het niet zo snel haha) Hier ook een kindje wat ineens razendsnel gaat..eigenlijk dezelfde dingen als Tristan..(alleen tijgert alicia niet, heeft ze ook nooit gedaan..) Niks is meer veilig ;) Ook staan waar je maar kan gaan staan ( en dat resulteert in de nodige blauwe plekjes en bulten :S) tja op dit moment wil ze te vlug dingen die ze eigenlijk nog niet kan :S En dus valt ze regelmatig over dr eigen voeten :S Maar we merken wel, dat als je net doet of je het niet gezien hebt dat er dan ook geen huil en krijspartij op volgt ;) ( tenzij ze zich echt pijn heeft gedaan natuurlijk:S)


Er beginnen nou ook (een soort van) woordjes te komen..."Die" is favoriet en Tata en M,maa..Vandeweek was het ineens OOI (mooi) Dus regelmatig dat ik hier dnk van huh?? Zei ze dat nou echt of niet?


Morgen gaan we lekker een paar dagen weg..heb er zin in...


De najaarsschoonmaak hierthuis zit er weer op..afgelopen week heel mn bovenverdieping gedaan...Vandaag alleen nog even alicia dr kleren uitzoeken..In past niet meer en past nog net haha..Zit Net Tussen 2 maten in..68 is eigenlijk te klein...en 74 Verzuipt ze in :S


Nou ik ga er weer vantussen...ik hoor hier een klein meisje wakker worden..( ja hoor, geslapen van 19 uur tot 8 uur...(alleen zat mama om 6 uur alweer beneden haha)


Tot volgende week allemaal :)


linnuh40426.3358564815
proudmom
afbeelding van proudmom
4 sep 2010 - 15:58

Hoi ladies!


Is even geleden maar ben druk geweest, vakantie ook weer voorbij dus weer aan de bak. Gelukkig hoef ik komende week ook maar 2 dagen te werken en dan weer een paar daagjes vrij . begin na volgend weekend aan mijn 30er jaren dus kan wel wat vrije dagen gebruiken, hahah!


Hier alles goed! Tristan ontwikkeld zich razendsnel. trekt zich op, gaat overal staan waar die zich maar kan vasthouden, kruipt op handen en knieen (tenzij hij snel wil zijn dan vliegt ie weer in de tijdermodus), roept de hele dag dada en he (op zo'n manier alsof hij iemand roept), als ie verdrietig is zegt ie heel duidelijk mama, maar dat is natuurlijk puur de klank die hij kan uitspreken, geloof nog niet dat hij dat bewust doet. woensdag laatste controle van zijn nieren in het zkh, maar dat zal allemaal wel goed zijn, was eigenlijk een half jaar geleden ook vrij normaal.


@hanneke: fabienne heeft dus een geslaagde verjaardag gehad, leuk zeg! heb al wat pics bekeken op je hyves, wat een mijlpaal hé! Officieel baby af! Heb by the way al wat taartjes gemaakt en ben er supertrots op! , echt leuk om te doen, al vind ik de fondant of marsepein uitrollen een hel want blijft toch wat teveel plakken!


@Linda: fijne vakantie, geniet ervan! enne, ook ik heb nu de rituelen van huilen in het bedje (staan en dan vallen effect), best wel vervelend ja. toch zielig want in zo'n klein bedje kunnen ze akelig tegen de kanten aan vallen maarja, het is letterlijk vallen en opstaan om vanalles te leren toch?


@maaike: proficiat met je nieuwe baan! Ik hoop dat je het daar naar je zin hebt! en wij hadden hier op zich geen last van het water, tja veel regen maar niets wat onder gelopen is of iets. plantjes kunnen in ieder geval weer even vooruit


Ik ga hier een kleine meid maar wat aandacht geven want die laat me hier niet rustig achter de pc zitten


Fijn weekend voor iedereen!

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
31 aug 2010 - 12:46

Hallo Allemaal


Hier weer een berichtje van mij, druk druk.


Ik heb een andere baan. Ik ga nu in een verpleeghuis werken.
Ik heb er zin. Vanaf 1 oktober dat is al over een maand.


Met Iris gaat het prima. Ze gaat alleen veel te hard. Nog 28 dagen en dan is ze alweer een jaar. Ik heb net een zelfgemaakt kaartje via Hema gemaakt, om iedereen uit te nodigen.


@Hanneke volgens mij heeft Fabienne een gezellige dag gehad. En super verwend.


@Linnuh al aan het genieten van de vakantie.


Hebben jullie ook zo veel last gehad van al dat water dat er is gevallen. Gelukkig niet bij ons in de straat veel last gehad, maar verder in de stad wel.
Fleur vond het helemaal geweldig. Regenlaarsen aan en stampen maar. Ze was super nat.


Groetjes Maaike

linnuh
afbeelding van linnuh
22 aug 2010 - 07:57

@ Hanneke, Mooi Dat Fabienne zooo verwend is op dr feestje(s) ;) En tja die cadeautjes snappen ze gauw genoeg haha. Super zeg! dat ze aan jullie handen loopt!! Alicia wiebelt en waggelt nog steeds als ze loopt aan de tafel ed. Tja op je tenen kun je geen balans vinden he :P Haha


Leuk om te lezen dat jullie ook aan familiedag doen! Bij ons is het vlg week weer aan de beurt ;) elk jaar weer iets anders...ene jaar weekend en andere jaar dag..Super leuk dus!


Sow ik er nu alweer op een onganselijk tijdstip uit...(laatste week kon ik elke x uitslapen tot 6 uur half 7 ( begin eindelijk mn ritme een beetje aan te passen..) Maar net was het gillen, krijssen, brullen geblazen vanaf alicia dr kamer...Tja mevrouw heeft snachts haar spreidbroek niet meer om...dus gaat aan de wandel in dr bed :S en ja hoor dan kun je ook wel eens omvallen hahaha. en van slapen was geen sprake meer...Nou ga me dalijk dus maar even aankleden en op de koffie bij mn pa (dat is gelukkig ook zon ochtendmens )


@ kelly, Balen zeg dat je heel je verhaal kwijt bent! hoe is het verder met je en met Valerie en Tristan? Ben je nog lkkr aan het genieten van je vakantie? nog 2 weekjes he? ( lang leve t zuiden :P)


@ maaike, Hoe is het met je gesprek gegaan?


Ik nog 1 week werken en dan ook mooi 2 weken vrij :) 1e week ga ik hierthuis even flink aan de najaarsschoonmaak en de 2e week gaan we lkkr een midweekje eiffel toe :D


groetjes lin


lieffie
afbeelding van Anoniem
21 aug 2010 - 22:34

Hey meiden,


Bedankt voor jullie felicitaties! Fabiënne is goed verwend gisteren én vandaag, de speelgoedkist puilt uit . Ik heb gelukkig niet zo veel aan vorig jaar hoeven te denken, behalve de dag voor haar verjaardag. Toen was ik de hele dag uit m'n hum en had de hele tijd "vorig jaar op dit tijdstip"-momenten. Maar goed, Fabs heeft een mooi feestje gehad. Ze begreep echter helemaal niks van al die kadootjes, dus we moesten het maar voor haar uitpakken, haha. En het meptaartje... ze porde haar vingers er in, keek toen naar de derrie op haar handje en had echt zo'n blik van "getsie, nou zijn mijn handen vies" haha en vervolgens bleef ze er maar een beetje naar staren. Dus ik heb haar handje even gepakt en er lekker samen even in gemept.


Hier ook nog een primeurtje: Fabiënne kan aan onze handen lopen. Dus we zijn natuurlijk apetrots!! Het kruipen gaat ze volgens mij dus echt overslaan.


@Linnuh: Alicia gaat lekker! Succes met het babyproof maken! Fijn dat je je loon weer hebt, nu hopen dat het volgende loon niet al te lang op zich laat wachten!


@fleur en iris: hoe is het gesprek gegaan vrijdag? Alles goed gegaan? Wat voor baan is het?


@proudmom: ooeeh balen he als je dan zo'n lap tekst weer kwijt bent . Gebeurt mij ook vaak...


Morgen nog een familiedag en dan maandag weer aan het werk na 7 weken zomervakantie. Dat zal nog best even weer tegenvallen, vakantie went zo snel he?!


Groetjes Hanneke.

linnuh
afbeelding van linnuh
21 aug 2010 - 22:09


@ hanneke, Hoe was fabienne dr verjaardag? heeft ze dr meptaartje flink gesloopt? ;) Leuk fietsje heeft ze trouwens gekregen :DHier weer een mijlpaal erbij :) Alicia heeft vandaag voor de 1e x echt gekropen :D ze was er al een aantal dagen mee bezig, maar dr beentjes gleden elke x weg...sinds vandaag heeft ze het onder de knie :) Maar nu moeten wij hier dus flink gaan opschieten en ons huis helemaal babyproof gaan maken ;)


fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
21 aug 2010 - 00:06


Hanneke gefeliciteerd met de eerste verjaardag van Fabienne. Leuke en gezellige dag gehad. Nu is ze baby af en al echt een dreumes.Groetjes

proudmom
afbeelding van proudmom
20 aug 2010 - 13:11

aaaaahhhh heb ik een heel bericht getypt, druk ik hem per ongeluk weg!!


nouja, dan maar even een kort bericht voor Hanneke & family! Proficiat met Fabienne! maak er een mooie dag van met vooral veel lol, het weer zit mee dus daar ligt het niet aan!


Groeten!

linnuh
afbeelding van linnuh
20 aug 2010 - 07:38

@ hannekeHartelijk gefeliciteerd met Fabienne dr 1e verjaardag!! Jeeeeeeeeeej Feest..Maak er een super mooie dag van :)


Groetjes linda & Alicia


(vandaag nog precies 2 maandjes en dan is die kleine van mij ook aan de beurt ;) )

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
18 aug 2010 - 17:33

Hallo Allemaal


@linnuh wat prettig dat je nu toch betaald hebt gekregen, hopelijk volgende maand weer. Hopelijk heb je alle ellende achter je gelaten en kun je weer rustig werken.


@Hanneke over 2 daagjes is Fabienne alweer 1!! Geniet ervan.
Je hoort wel vaker dat ze het kruipen en tijgeren overslaan. Iris "kruipt" nu Op een knietje en de andere met haar voetje. Ze is nu overal vliegensvlug.


@Proudmom wat jammer dat je met de kinderwagen het circus niet in mag en om nu 2 uur mee op schoot te zitten dat willen ze ook niet.


Ik ben bezig met ander werk ben heel beniewd of het lukt. Ben al aangenomen maar krijg nog een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. As vrijdag.


Groetjes

linnuh
afbeelding van linnuh
13 aug 2010 - 07:37

Heeey mama's


Als eerste, De rust is hier wedergekeerd..Mn baas heeft eindelijk ( 11 dagen te laat) uitbetaald..Dus ik ga weer met een beter gevoel naar mn werk..Ben benieuwd..over 16 dagen is het weer payday..eens kijken of het dan wel op tijd komt :P


Jeeej Morgen is het mooi weer, dus ons familie-uitje naar de efteling gaat door :) Alicia zal dr ogen wel uitkijken :P Van de ene kant vind ik het eik sund om te gaan ( alicia snapt er de 1e jaren toch nog niks van)..Maar van de andere kant...T is wel een gezellige dag ;)


@ Hanneke, Lekker hoor, dat fabienne het zo goed doet op vakantie..lekker genieten met zn 3tjes..wij gaan over 3 weken ook lkkr een weekje dr tussenuit :)


hoor je vaak dat kindjes het kruipen overslaan, of iig de volgorde veranderen ;) Mijn moeder zei dat ik ook al met 10 maanden liep aan de tafel ed enne kruipen begon ik mee 1 dag voor mn eerste verjaardag ( lang leve mama's met een ikke boek :P vol met datums en feitjes en weetjes van jezelf haha) Maar eigenlijk hebben de kindjes ook gelijk :P waarom kruipen en je knieen vies maken als je ook kan staan en lopen? worde ook nog eens minder moe van :P (haha)nou ik ga er weer snel vandoor, douchen, aankleden en dan is mn moeder hier om alicia op te halen, want ik mag nog 1 dagje werken voor mn weekend begint ;) )


Groetjes lin

lieffie
afbeelding van Anoniem
10 aug 2010 - 17:24

Eventjes vanuit Zeeland een berichtje... Hebben het hier erg naar ons zin, vandaag naar de dierentuin in Antwerpen geweest. Leuk! Fabiënne doet het hier prima, 1 avondje dat ze moeite had met slapen (ook de welbekende teveel indrukken...). We hebben een fietskar gehuurd, zodat we lekker kunnen fietsen ook als het wat minder mooi weer is. Kunnen we ten minste ietsje verder dan wanneer ze in het fietsstoeltje zit.


@Linda: jemig zeg, wat een rotsituatie met je werk! Hopelijk is er snel meer duidelijkheid en krijg je snel je loon!! Sterkte daarmee. En wat betreft de sprongetjes.... ik heb het idee dat Fabiënne daar nooit erg last van heeft gehad tot nu toe. Ze is heel zachtaardig met alles, nooit hele extreme reacties (gelukkig!), dus die sprongetjes zijn bij ons meegevallen.


@maaike: fijn dat ze weer beter is nu!!


@kelly: wat jammer dat je niet met kinderwgen het circus in mag, dat heb je bij zo'n lange zit toch wel nodig.


Volgens mij gaat Fabiënne het tijgeren en het kruipen overslaan hoor, want ze doet nog steeds totaal geen poging. Heel af en toe gaat ze achteruit, maar heb d'r nog geen millimeter vooruit zien komen. Staan doet ze daarentegen maar al te graag. Ze kan soms al eventjes los staan.


Enne.... over 10 dagen wordt ze al weer 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ik ga verder met vakantie vieren.


Groetjes Hanneke.

linnuh
afbeelding van linnuh
10 aug 2010 - 13:50

@ kelly....jah heb al info ingewonnen ;) en het enige wat ik NIET mag doen..is niet komen werken...valt onder de categorie werkweigering enne dan heb ik geen poot meer om op te staan mochten ze failliet gaan..(nogal al balen dus..) Was ook mijn 1e reactie hoor...JIJ nie betalen??? Ik nie werken..Mja das dus van de baan...Miss binnenkort maar spontaan ziek ofzo...De ik-ga-niet-gratis-voor-jou-werken-koorts :P Maar ach het uwv betaalt tot 3 maanden loon terug mochten ze failliet gaan...dus kan nog 1.5 maand werken :P


Haha hier ook zon terrorist...Niet achter de poezen aan! Nee, mag niet de keukenkastjes opentrekken ondanks dat er een vertraging opzit. ( en dus al een x een vinger klem zat) Alicia, Nee niet aan de vuilnisbak zitten..( en dan snel nog een x doen :P) Maar ach verder wel lollig..en idd iedreen op zn eigen tijd he...de 1 is snel met dit en de andere met dat...ons alicia teigert nog niet eens..en omrollen van buik naar rug is Not done..mevrouw gaat liever heel hard huilen...


Balen zeg, dat de kinderwagen niet meer mag naar het circus..Nou ik ga er even 1tje dr boterhammetjes en beker melk geven..En dan lkkr in bed leggen...tis hier 1 siemel al siemel ( uhh tja brabants he :P)


proudmom
afbeelding van proudmom
10 aug 2010 - 11:57

@linda: Wat een klotebaas heb je zeg! Had je al juridische info ingewonnen wat je ertegen kan doen? Als het mij was overkomen zou ik niet meer op komen dagen, geen loon, geen uren maken. Maarja, that's me!


Ik denk dat Alicia teveel indrukken heeft gehad. Ik merk dat ook aan Tristan, dingen die behoorlijk indrukwekkend zijn voor hem blijft hem wel bij en resulteerd dus in het wakker worden snachts! Van de week ook naar de kermis geweest, hij vond het niet leuk, beetje eng allemaal. snachts dus ook huilend wakker worden.


@maaike: Fijn, dat je kleine meid weer opgeknapt is! Ik merk trouwens nu wel dat jongens toch trager zijn als ik naar valeriek kijk hoe snel die was en die meiden van jullie allemaal! Tristan teigert nog in het rondte, doet geen enkele moeite om te gaan staan. Als je hem wat helpt vind ie het wel prachtig! Ach, iedereen op zijn tijd! het is wel een kleine terror hoor, leg heel de kamer vol met speelgoed ter afleiding maar meneer moet en zal overal naartoe gaan waar hij niet mag komen! De openhaard, de tv, de grote vazen, de verwarming... pfff erg vermoeiend!


Hier verders alles goed, we wilden vanmiddag naar het circus gaan met oma maar kinderwagen kan niet mee vanwege brandweer voorschrift, en om Tristan 2u op schoot te houden is ook niets, dan maar een alternatief vinden om wat te gaan doen. pfff vakantie is echt een straf! haha!


linnuh
afbeelding van linnuh
10 aug 2010 - 10:25

hoi hoi,


Toestand hier nog niks veranderd...Inmiddels nog meer rekening houden met failliessement..mag ook al niks meer bestellen..(en dat op een tankstation :S) maar nog steeds komen ze met het verhaal, de boekhouder blablabla.@ maaike, Mooi dat iris weer helemaal beter is en Leuk zeg, dat ze uit het niets probeert te staan :)


Alicia begint pogingen te doen om te kruipen, maar dr been blijft in de weg zitten :P ook probeert ze op handen en voeten te gaan staan..resultaat--> regelmatig met dr hoofd tegen de grond ( gelukkig niet hard haha) Maar ook hier een boze meid dus :P


@ kelly, wat een leuke fotos op hyves van tristan en valerie :)


laatste week een beetje rommelig geweest met alicia dr ritme..Mevrouw wou smiddags even niet slapen..elke x een half uur en dan weer gillend wakker worden..troosten en weer neerleggen werkte niet..meteen weer gillen, huilen ed. Zooo zielig..waarschijnlijk teveel indrukken en veranderingen geweest. kermis. papa die dr niet naar bed brengt savonds..Nu gelukkig weer helemaal terug in ritme :) hebben jullie trouwens ook ooit gehoord of iets gemerkt van de zogenoemde "sprongetjes"?


groetjes lin

fleur-en-iris
afbeelding van Anoniem
9 aug 2010 - 15:28

Hallo Allemaal


@Linnuh wat een nare toestand met je werk, ik hoop voor je dat het snel allemaal opgelost is. Succes ermee en sterkte.


Iris is weer helemaal beter.


Ik wil er nog niet aan denken dat Iris alweer bijna een jaar is. Het gaat allemaal zo snel.


Iris probeert nu vanaf zit zo te gaan staan zonder steun en dat lukt dus niet. Madam wordt dan dus boos omdat iets niet lukt.


Groetjes

linnuh
afbeelding van linnuh
7 aug 2010 - 09:26

Heeey Mama'sPfffffff even wat stoom afblazen hoor...Wat een week heb ik achter de rug...Hoop gezeur op mn werk..Mn baas heeft nog steeds de salarissen niet over gemaakt ( hoor 1 aug het te hebben) Elke dag is het morgen staat het erop..Nou donderdag behoorlijk uit mn slof geschoten..kreeg ik 1 of ander lulverhaal van tja wisseling van boekhouder blabla ( nogal ongeloofwaardig) met de Belofte dat het er zkr zaterdag op zou staan..Nou inmiddels al juridisch Loket gebeld en situatie uitgelegd..Nou heb een voorbeeldbrief gehad voor salarisvordering..Vandaag nog even afwachten dus, Geen loon? Dan maandag aangetekend met een aantal collega's zon brief sturen..Inmiddels wel uit de kassa een voorschot gehad ( tja alsof da helpt om je rekeningen te betalen en je boodschappen te doen :S..Maar jah ik heb ze alvast) Dat is dus wel weer een voordeel als je achter de kassa werkt. Maar mijn gevoelens zeggen dat er meer achter zit en dat het me niks zal verbazen als we weer geen loon krijgen..Tja dan wordt het tijd voor uwv in te schakelen dnk ik :S


Normaal zou het niet zo erg zijn als mn salaris wat later kwam..maar omdat mn vriend van baan is geewisseld en hij zijn opleiding moest terug betalen, Hield ie natuurlijk van zn laatste loon ook vrij weinig over..Dus komt het nu echt zwaar ongelegen :S


He..dat helpt wel :P even je frustratie van je afschrijven ;)


@ Maaike, Iris alweer genezen van dr oorontsteking? Blij dat jullie weer een gastouder hebben gevonden voor fleur :) Da werkt zkr een stuk prettiger :)


@ Hanneke, geniet van je vakantie :)


Met alicia gaat ook alles zn gangetje, zijn steeds meer aan het oefenen om uit een beker te drinken..en ik moet zeggen...het gaat redelijk goed :)


Nog een goeie 2 maandjes en dan zijn onze baby's geen baby meer, maar kleine dreumesjes ( jeej waar halen ze dat woord vandaan :P)..wat is dat jaar snel gegaan zeg :S


nou ik ga er weer vandoor :) dalijk even op koffieronde :P en vanavond waarschijnlijk ( als het droog blijft) nog even naar de kermis met Alicia dr peetoom :)


Groetjes linPagina's