moeheid

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
laykacottage
afbeelding van laykacottage
6 apr 2010 - 12:17
moeheid

hallo


ik heb een vraag kan iemand mij misschien helpen


ik ben vandaag precies 11 weken zwanger. maar ben zo ontzettend moe dat het werken bijna onmogelijk is het liefste slaap ik de heledag. wat kan ik er aan doen om minder moe te zijn. ik werk normaal 32 uur in de week maar hou dit gewoon niet vol en lig sávonds al voor 20:00 te slapen.


nu heb ik ook afgelopen donderdag een bloeding gehad was zo geschrokken maar alles was in orde.


heeft iemand tips voor mij daat ik minder moe ben??


liefs

nicknack
afbeelding van nicknack
13 apr 2010 - 11:38

Hoi,

Ik heb dat ook gehad hoor die vermoeidheid met 12 weken werdt het beter, lekker rustig aan doen en luister naar je lichaam.

Succes met je zwangerschap

[/url]
Yesdevierde
afbeelding van Yesdevierde
7 apr 2010 - 15:38

Misschien helpt extra vitamine? Dat heeft bij mij wel geholpen. Ik nam floradix en tarwekiem. Beiden zijn goed voor het hb en helpt bij vermoeidheid.Mamavanroos
afbeelding van Mamavanroos
6 apr 2010 - 16:02

heb hetzelfde gehad, was ook zoooooo verschrikkelijk moe, kon wel hele daaaaagen in mn bed of op de bank liggen.


Gewoon je rust nemen en alles op een standje lager.. en wie weet, misschien is het over een week of 2 wel zo goed als over, als je de 3 maanden gepasseerd bent :)Succes meid

DELETED_Sproetje
afbeelding van Anoniem
6 apr 2010 - 12:43

Meestal gaan de meeste 'begin'kwaaltjes met 3 maanden over (12,13 weken) en krijg je dan ook weer meer energie, dus misschien is het over een paar weekjes weer een stuk beter. En meer doen dan je rust echt pakken en nemen waar je die pakken kan, kun je geloof ik niet echt doen. Misschien kun je eens met je leidinggevende praten of je (tijdelijk) wat minder zou kunnen werken. Je lichaam is aan het veranderen en dat kost energie, je rust ook nemen is iig goed!