lopen of kruipen

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ellevdbrand
afbeelding van ellevdbrand
2 jan 2011 - 23:34
lopen of kruipen

ik heb een zoontje van 7 halve maand, hij is echt aan het tijgeren, maar als hij zijn armpjes op de grond neer zet, daarna gaat hij op zijn benen staan! is dat een teken van lopen??

Natje72
afbeelding van Natje72
4 jan 2011 - 23:03

Zo zo niet slecht 9800 gram dat haalt ons mannetje nog niet met 9 mnd was ie ruim 1 kg lichter maar wel 2 cm langer. Net als zijn grote zus een lichtgewicht maar dat hebben ze beslist niet van mamma.


Als hij bij ontbijt fles krijgt, bij lunch, rond 4 uur en dan nog pap kom ik denk ik toch op 5 flessen maar ligt er ook aan hoeveel je er in doet. Jayden krijgt tussen de middag bij zijn brood maar 150 cc melk en rest van de dag 180 cc.


Ontbijt is fles 180 cc, dan om half 10 fruit, rond 12 uur 2 boterhammen en 150 cc melk, 15 uur pap, 18 uur avondeten en 19.30 nog 120 cc melk. Helaas wordt hij sinds ruim een week weer om 12 uur wakker en krijgt dan nog een fles melk. Zit dan uitgerekend op 5 flesjes maar in totaal op ongeveer 700 ml melk. Soms drinkt hij ochtendfles ook niet leeg als ie om 12 uur nog fles gehad heeft.


Tja 4 jr verschil tussen mij (en tweelingbroer) en oudste broer zat 3,5 jr en vond ik veel. Wilde verschil tussen Jayden en Amber zo klein mogelijk hebben maar door ks mocht ik 1e jr niet zwanger worden en daarna duurde het nog vreselijk lang voordat ik zwanger werd (tis dus niet te plannen). Uiteindelijk dus een leeftijdsverschil van 2,5 jr. Soms ook best fijn want Amber begrijpt alles heel goed en vind het geweldig om te helpen.


Knuffel Natjeellevdbrand
afbeelding van ellevdbrand
4 jan 2011 - 20:57

hoi het is goed gegaan! hij weegt 9800 gram, en in 71 cm groot! jochem krijgt in de ochtend brood en de fles, daarna een stukje fruit, rond half 1 krijgt een fles en nog wat brood! daarna rond 4 uur een fles en samen avond eten! en in de avond een papje! dat zijn toch 3 flessen per dag??? heb jochem vandaag weer gezien dat hij met armen en op zijn beentjes stond!! blijf er van genieten! personlijk vind 4 jaar teveel! mijn broer ik en verschillen 4 jaar!!! misschien dat we het gaan proberen als jochem 1 jaar!


ga nu even genieten! hij ligt nu op bed! even tijd voor mezelf! hihi

littlelovegirl

Natje72
afbeelding van Natje72
3 jan 2011 - 22:11

Hoi hoi,


Jayden begon ongeveer op zelfde leeftijd met op handen en gestrekte voeten staan. Maar verder bleef hij vrolijk tijgeren. Met 9 mnd ging hij kruipen en met 10 mnd stond hij opeens rechtop aan het hekje. En binnen een week liep hij langs de bank.


Nogsteeds gaat hij regelmatig zo staan met gestrekte benen ziet wel gek uit.


Hoe was het bij CB?


knuffel Natje
leonieK
afbeelding van Anoniem
3 jan 2011 - 22:06

hoi hoi

emma was 2 jr en 11 mnd toen sara geboren werd

we wilden er liever iets langer tussen hebben 3,5 of 4 jaar maar ja dat heb je niet allemaal voor het zeggen he ahahha

hoe minder tijd ertussen hoe minder tijd je voor de kinderen zelf hebt ervaar ik.

toen emma met 4 jr naar schoon mocht was dat vooral voor sara een verademing ze kon lekker dr eigen gang gaan zonder dr zus die overal boven op zat (een 2e moeder)

maar ach dat is ieder voor zich en iedereen heeft eigen voors en tegens

succes op de ABK morgen (algemene baby keuring)

groetjes

ellevdbrand
afbeelding van ellevdbrand
3 jan 2011 - 20:44

hoi ben heel benieuwd wat hij allemaal gaat doen! morge naar het buraeu! hoop wat meer te weten! voor het laatst ben k daar geweest toen hij 6 maanden was! ik heb het hem daarna ok niet meer zien doen! dat hij op zijn beentje stond! hij is wel lekker aan het tijgeren! we laten het gewoon over ons heen komen! hoeveel jaar zit er ongeveer tussen jou kinderen leonieK?


veel er geen 4 jaar tussen hebben! vind ik zelf een beetje te veel! of is dat het juist niet??


Geniet er van!!!


littlelovegirl

leonieK
afbeelding van Anoniem
3 jan 2011 - 12:17

hoi hoi

hoort er allemaal bij hoor

de een doet het anders dan de andere

maar hij is nu aan het uitvogelen hoe hij met zn benen vooruit kan komen !

hij moet even de kruip houding doorkrijgen en dan zal hij er zo vandoor gaan hoor hahaha

een erg mooi zicht is altijd (en dat doen ze maar een of 2 dagen) dat ze met gestrekte armen zitten en kont op de voetjes en dan heen en weer hupsen..

daarna hebben ze inneens door dat ze de armen en benen moeten verzetten en kruipen ze!

geniet ervan voor je t weet boeven ze rond hahahah