Kind(eren) kwijt raken

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
estherdj
afbeelding van estherdj
22 apr 2010 - 14:06
Kind(eren) kwijt raken

UW KIND BINNEN VEILIGE AFSTAND


<?:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />


Beste Ouders,Mijn vriend is momenteel bezig met het ontwikkelen van een nieuw product dat ervoor zorgt dat u uw kinderen binnen veilige afstand van u kan houden wanneer u buiten bent in bijvoorbeeld een drukke winkelstraat of een pretpark.


Aangezien wij het heel erg belangrijk vinden om te weten wat (hopelijk) toekomstige consumenten die kinderen hebben van het product vinden, wil ik jullie vragen om de enquête in te vullen (anoniem) door op onderstaande link te klikken. Via deze link vindt u ook meer informatie over het product.


Het product is namelijk echt voor ouders van kinderen, die ervan verzekerd willen zijn hun kind niet kwijt te raken in de drukte. Wij hopen ontzettend dat u ons wilt helpen om de wensen van u als ouder te inventariseren. Het duurt slechts 3 minuten.www.thesistools.com/?id=131704Alvast heel hartelijk bedankt!

nog-een-mama
afbeelding van Anoniem
23 apr 2010 - 19:07

ik had hem ingevuld en nagekeken en inderdaad hij bestaat al

http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/kindalarm/?menu=article&c ategoryID=446733&articleID=8483927

estherdj
afbeelding van estherdj
23 apr 2010 - 15:32

Dankjewel voor het invullen Melika!! :D


Nu hoop ik natuurlijk dat je ook een beetje positief was ;)


Jolanda, als je al een keer van zo'n product hebt gehoord dan ben ik heel benieuwd of je me daar nog meer over kan vertellen.. ik ben er namelijk nog niet van op de hoogte als ik heel eerlijk ben. in ieder geval bedankt voor de oplettende reactie!


groetjes,


esther

jolandasmans
afbeelding van jolandasmans
23 apr 2010 - 01:48

Maar dit is er toch al lang? Ik weet dat er zoiets al bestaat. Ooit op tv gezien. Een bandje bij kind en ouders, ouders stellen zelf het aantal meters in, wordt dat aantal overschreden, dan gaat er een alarm af....


melika
afbeelding van Anoniem
23 apr 2010 - 00:07

ingevuld

estherdj
afbeelding van estherdj
22 apr 2010 - 15:47

Beste Esther,


Het klopt inderdaad dat er veel gebruik wordt gemaakt door een tuigje waar het kind aan vast zit.


Alleen vind ik dat er zo naar uit zien. Het lijkt net of het kind helemaal geen vrijheid meer heeft en niet meer kan gaan en staan waar die wilt. En ik heb het idee dat het kind ook voelt dat die dan in zijn vrijheden wordt beperkt. Met een tuigje heb ik het gevoel dat ik mn hond aan het uitlaten ben (even heel oneerbiedig gezegd). En er moet toch een makkelijkere manier zijn?


Natuurlijk let elke ouder op zijn of haar kind, maar zelfs de beste ouders kan het overkomen dat het kind uit het oog wordt verloren.


De enquete gaat over een bandje wat in verbinding staat met het bandje om de arm van het kind. De ouder kan dan instellen hoe ver het kind bij de ouder vandaan mag. Komt het kind buiten de grens dan wordt de ouder gewaarschuwd door geluid en/of trilsignaal.


Ik hoop dat ik het zo wat duidelijker heb kunnen maken!

DELETED_Esther1...
afbeelding van DELETED_Esther1111_anonymized
22 apr 2010 - 15:34

Is dat niet gewoon het tuigje van vroeger? Maar dan misschien om de pols ofzo?