blond?

12 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
burberry-britt
afbeelding van burberry-britt
13 jul 2009 - 18:05
blond?

Hallo allemaal,


Mijn dochter is 5 weken en ze heeft blonde wimpers en wenkbrauwen, ik dacht ze is blond maar nu heb ik gehoord dat de haarkleur veranderd en dat bijna alle baby's lichte wimpers en wenkbrauwen hebben. Is dat zo???


Ik ben benieuwd naar jullie reacties.


groetjes


Marlala
afbeelding van Marlala
13 jul 2009 - 22:59

Jens is geboren met donkerbruin haar en in de loop van de kraamweek verkleurde het al naar roodbruin. Erg mooi!


Femke is met de haarkleur geboren die ze nog altijd heeft; roodbruin/mahonie/kastanje. Net zoals mama had Big smile (is in de loop der jaren en door hormonen beetje van kleur verschoten, hihi).


kaatje12
afbeelding van Anoniem
13 jul 2009 - 22:31

Joost is geboren met pikzwart haar en hele donkerzwarte ogen.

Na een maand werd dat steeds lichter en na 2 maanden had ie helder blauwe ogen en blond haar.

Roos en Boris waren echt heeeeel kaal. Roos is nu witblond en Boris iets donkerder blond. De wimpers en wenkbrauwen waren ook heeeel licht, maar meestal worden de wimpers wel donkerder.

Boris en Roos hebben in ieder geval wel donkere wimpers. De wenkbrauwen zijn nog steeds licht.

heddos
afbeelding van heddos
13 jul 2009 - 22:08

Mijn 2 zoontjes waren ook allbei heel donker bij geboorte en zijn ook allebei blond geworden.... ik denk trouwens wel dat in ieder geval mijn oudste later weer donker gaat worden.... hij is namelijk in de winter wel donker en mijn man ging ook zo!!

Maar ze hebben we allebei hun donkere wenkbrauwtjes en wimpers gehouden... ik denk trouwens dat kids vaak van donker naar licht veranderen, maar dat andersom weinig voorkomt.... dus dat jouw kindje blonde wimpers en wenkbrauwen houdt.

Geniet ervan

Groetjes Hilde

sandra81
afbeelding van Anoniem
13 jul 2009 - 21:46

Jamey was donkerblond bij z'n geboorte en nu is hij superlicht blond. Ikzelf ben geboren met pikzwart haar en wenkbrauwen en blauwe ogen, alleen mijn haar is verkleurd naar lichtblond, mijn ogen zijn blauw gebleven en mijn wenkbrauwen zijn pikzwart gebleven.

Groetjes Sandra

leonieK
afbeelding van Anoniem
13 jul 2009 - 21:38

emma dr haar is en blijft echt blond maar dr ogen lijken inneens groener te worden..

gek he

leonie

Dian
afbeelding van Dian
13 jul 2009 - 21:23

Het zegt inderdaad helemaal geen fluit.

Jesse was heel donker bij zijn geboorte en toen hij 1,5 was, was hij hoogblond. Nu (bijna 3) is zijn haar nog steeds blond, maar wordt het al weer iets donkerder.

Ook Bente was bij haar geboorte vrij donker, zij is nu ook blond.

Ik zelf was bij mijn geboorte blond en toen ik wat ouder werd (jaar of 10) was ik bijna fluoriserend wit. Ik ben nog blond gebleven totdat Jesse werd geboren, na de bevalling werd ik steeds iets donkerder en nu ben ik middel-blond (met een zweempje bruin). Mijn moeder had dat precies hetzelfde, zij ging zelfs van redelijk blond (tot haar 18e) tot pikzwart op haar 20e.Lotje
afbeelding van Lotje
13 jul 2009 - 21:15

Mn jongste dochter had pikzwart haar bij de geboorte, nu is ze een jaar en is ze blond! haar wimpers zijn nog wel heel donker!


nanda
afbeelding van nanda
13 jul 2009 - 20:33

Allebei mijn neefjes zijn geboren met donker haar. Ook de wimpers en wenkbrauwen.

Mijn dochters zijn witblond. Al wordt Noa nu steeds donkerder. Ik was ook heel lichtblond als baby en ben nu toch echt overduidelijk een brunette.


sas76
afbeelding van sas76
13 jul 2009 - 20:17

Hoihoi,


Levi had pikzwart haar toen hij geboren werd, nu is het donkerbruin. Allebei mijn kinderen hadden vanaf de eerste minuut donkerbruine ogen. Bij Yanou zat er wel een donkerblauwe zweem overheen, maar toch, ze waren echt niet blauw. Maar misschien speelt huidskleur ook een rol: papa hier is Javaan en behoorlijk donker. O ja, ik had de eerste weken oranjerood donshaar op mijn hoofd (was zowel kaal toen ik geboren werd). Dus niet alle kinderen zijn blond bij geboorte. En je kunt echt pas na enkele maanden zien of er wat veranderd is.


Groetjes!
LITON-mommy
afbeelding van Anoniem
13 jul 2009 - 18:27

Hoi hoi!

Er kan heel veel veranderen inderdaad!!

Ik zelf ben geboren met PIK ZWART stijl haar, donkere wimpers en wenkbrauwen. Leek net een Chineesje! IN de eerste twee jaar van mijn leven werd mijn haar steeds lichter totdat het uiteindelijk blond werd en bleef. Mijn wimpers en wenkbrauwen bleven donker van kleur.

Je weet dus nooit inderdaad, er kan nog van alles gebeuren. Ik ben ook heel benieuwd wat ons kindje voor haren en ogen zal hebben, als ik kijk naar mij en mijn man en de families kan het van alles worden!

mamasonja
afbeelding van Anoniem
13 jul 2009 - 18:18

Hoi,


Na 6 weken veranderd er weinig nog hoor. Dus denk dat jou kind 2 van de 7 schoonheden heeft. Geniet lekker. En nog gefeliciteerd....


lfs Sonja