Bang voor de stofzuiger

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Gabriella21
afbeelding van Gabriella21
20 aug 2013 - 11:03
Bang voor de stofzuiger

Hallo,

mijn dametje is in een keer bang voor de stofzuiger. Ik zuig min 3 x in de week en ineens van de een op de Andere dag begint ze te krijsen en komt ze bang naar me toe. Ze staat dan aan mijn benen en ze trilt dan gewoon helemaal zo zielig. 

Dit is nu al ruim een maand zo. Ik zet der gewoon weg en ga verder want het moet toch gebeuren maar dit lijkt helemaal niet te werken ze is er echt bang voor. 

Zodra ik hem uit de kast haal komt ze kijken of ik hem aan ga zetten en dan begint het. Ze staat bij het traphekje te krijsen en te doen. Weet iemand. Wat ik hiermee moet? 

Bij mijn zoontje was dit maar een paar keer tot hij door had dat hij toch niet meer aandacht kreeg. Maar zij lijkt echt bang te zijn. 

 

Groetjes gabriella

Zay01
afbeelding van Zay01
20 aug 2013 - 14:59

mijn dochter vind de stofzuiger geweldig.Hoe ik het in het begin deed was haar met 1 hand vasthouden en de andere hand mee stofzuigen. En ik maakte er een spelletje van. Gekke geluiden erbij maken geluiden zoals een stofzuiger nadoen. en vertellen wat er gebeurde en wat er allemaal werd opgezogen. en dat heel enthousiast. Ik laat haar de stofzuiger ook eerst bekijken in een stille stand. aanraken enzovoort.en nu speelt ze er mee terwijl ik stofzuig. loopt ze er achteraan en pakt ze de slang en probeert ze het zelfde te doen.

Gretha
afbeelding van Gretha
20 aug 2013 - 14:40

mijn zoontje had het ook. maar hijis een enorme slaapkop dus ik stofzuigde als hij sliep. hij werd er niet wakker van. ik stofzuig ook om de dag minimaal.

vandeweek probeerde man het met zoontje erbij en toen leek t mee te vallen :D hij is nu 13 maanden.. ik had t nog niet meer geprobeerd na een paar x krijsen vond ik t genoeg. en voor mij maakt t niet uit wanneer ik stofzuig ;)

Lilypie First Birthday tickers