babyboek

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
DELETED_Joanne_...
afbeelding van DELETED_Joanne_anonymized
5 aug 2010 - 16:32
babyboek

Hoi mensen,

kTwijfel nog heel erg welk babyboek ik zal gaan kopen, dus ik dacht ik ga es deskundig advies vragen.

Welk babyboek hebben jullie?
Hoeveel schrijfruimte heb je buiten het invullen om? en ruimte om een foto erbij te doen?
Hoeveel keer moet je invullen dat je (geen) sinterklaas of kerst gevierd hebt?
Zitten er bladzijdes in speciaal over op vakantie gaan (wat ik niet doe)?

kHeb voor mn oudste twee een babyboek bijgehouden, en wil het voor de derde daarom ook weer doen. kVind het erg leuk om iets uitgebreid op te kunnen schrijven, dus als tussen de regels door veel ruimte is, dan vind ik dat fijn. Verder vier ik niet uitgebreid sint en kerst. Op de psz bijv. is het wel een keer gevierd, dus op de sinterklaasbladzijde is uiteindelijk wel een foto gekomen, maar ik vind het verschrikkelijk om dan eerst drie keer een bladzijde in te vullen met we vieren het niet, en dan eindelijk op de bladzijde van ik ben 3 en vier sinterklaas wel iets kan zetten.

wat ik gezien heb:
- winnie the pooh, helemaal vol met tekst waarin je zelf getalletjes kon invullen met hoeveel maanden het was
- forever friends, alleen de eerste blz op bol.com. Lekker veel ruimte tussen de tekst, maar weet niet of er drie sinterklaaspagina´s inzitten, en vier keer op vakantie enzo
- nijntje, leuk uiterlijk, weet niet hoe het boek vanbinnen is
- van hallmark met een foto van grote hand die een klein handje vasthoud, dat boek heb ik voor mn tweede en is een goed boek voor mij
- en voor de oudste is een onbekend boek van veltman uitgevers, het heet babyalbum en er staan illustraties in van vooral beertjes. Was een superleuk boek, zaten alleen bladzijdes in over sterrebeelden en ook nog es over steentjes en bloemetjes vond ik beetje teveel van het goede, maar deze pagina´s hoefden niet chronologisch perse ingevuld te worden oid, was meer info daarover, dus heb ik zelf foto´s en plaksels overheen gedaan.
- dikkie dik: de achterste 8 pagina´s drie keer achter elkaar sint kerst sint kerst sint kerst voor mij dus echt teveel van het goede
- een boek, ik weet niet hoe het heet, was in het blauw en roze verkrijgbaar, heb het ooit kado gegeven aan iemand en kgeloof dat het wel leuk was met fotootjes van beertje, wiegje enzo. Maar weet verder niet goed meer wat erin stond.

Ben erg benieuwd! en alvast bedankt voor het reageren!

DELETED_Joanne_...
afbeelding van DELETED_Joanne_anonymized
6 aug 2010 - 11:20

ok, klinkt ook leuk. Heb je voor de latere levensjaren een lege bladzijde, of staan er ook nog een paar onderwerpen zodat je een beetje gestuurd wordt?

alvast bedankt maar weer!


Natje72
afbeelding van Natje72
5 aug 2010 - 23:09

Ik heb voor beide kids het boek;


papa en mama vertellen over jou dat is echt heel handig.


Veel in te schrijven over zwangerschap, geboorte, eerste jaar wat uitgebreider dan jaren erna (tot 12 jaar geloof ik). En geen sinterklaas of kerst hoor. Wel heel veel mijn eerste keren en veel foto ruimte.


Groetjes


Natje