Baby krijst

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
KimWich
afbeelding van KimWich
26 nov 2012 - 16:02
Baby krijst

Ons zoontje is op 20-09-2012 geboren dmv vaccuumpomp (2 pogingen) en met een gewicht van 4655 gram.

Sinds een paar weken krijst hij behoorlijk. We zijn al bij Osteopaat geweest (die zegt dat er spanning op nekje en bekken staat). Sinds een week zijn we veranderd van Friso 1 Staandaard naar Friso 1 Hypoallogeen voeding. Het lijkt beter te gaan, alleen wanneer hij 's nachts wakker wordt en de fles heeft gehad, wil hij niet gaan slapen en kan hij ooit behoorlijk krijsen. Herkent iemand dit verhaal? Of heeft iemand tips. We bakeren hem bijna dag en nacht in omdat hij te wild zwiert met armpjes en beentjes, en hierdoor niet in slaap komt.

Heeft iemand ervaring met Osteopaat? Want vraag me af en toe wel eens af of het wel echt werkt??

anni-621932
afbeelding van anni-621932
28 nov 2012 - 11:38

Herken dit verhaal van m'n zus en schoonzus.

Hadden allebei een zware bevalling, bij m'n schoonzus ook me vacuumpomp. Haar kindje had het KISS-syndroom.

Bij m'n zus had het kindje wervels in het nekje vast zitten. Hun kinderen huilden nooit maar krijsten de hele dag.

Vraag er de huisarts naar of een fysiotherapeut/manueeltherapeut.

succes ermee

Gretha
afbeelding van Gretha
26 nov 2012 - 17:38

ik heb super ervaringen met osteopaat. met dochter geweest ivm voorkeurshouding. ze ging er ook minder van huilen (wat ze gewoon normaal deed niet superveel). en voorkeurshouding verdween gelukkig (wel icm fysio hoor maar ik vind dat maar weinig doen omdat die kleintjes nog maar weinig bewust doen.. zoals hoofdje naar speeltje draaien enz.. dus was blij met de combi)

bij zoontje nu ook. heeft een andere vorm van voorkeur waardoor hij altijd als een banaantje lag, krom opzij. hierdoor ook verkorte rompspieren aan die kant gekregen die we nu door simpele oefeningen van fysio van ziekenhuis weer beter gekregen hebben. en osteopaat voelde heel goed aan waar de spanning zat waardoor de voorkeur moeiijk weggaat. de voorkeur is nog niet over maar dankzij osteopaat is hij wel veel soepeler in zn nek. zij heeft ons ook netjes doorverwezen naar kinderarts en gaat niet oneindig maar door. dit omdat zn hoofdje nog erg scheef is en omdat zn rompsieren ds verkort waren waar zij niets aan kan doen. ze is dus wel hee eerlijk :) en ik zag ook gewoon dat wat zij deed we super hielp :) zn nekspieren werden er echt soepelervan waardoor de voorkeur al een stuk minder is :) en hierdoor zijn de oefeningen ook beter te doen :)

Lilypie First Birthday tickers

fmrv-662317
afbeelding van fmrv-662317
26 nov 2012 - 17:35

heb je misschien al eens geprobeerd om onder het matras bij zijn hoofdje een handdoek te leggen zodat hij niet helemaal plat ligt?

wij hebben dat ook gehad en hebben toen dat gedaan omdat ons zoontje reflux had en het eten dus makkelijker terug komt als ze helemaal plat liggen

 

misschien helpt het