Baby klimt uit bed.

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
RowanV
afbeelding van RowanV
22 okt 2013 - 14:14
Baby klimt uit bed.

Hallo Iedereen,

Ik zit met een probleempje. Mijn zoontje van 9 en een halve maand klimt uit het ledikant. Nu heben we hem een slaapzakje aangedaan maar zelfs met slaapzakje aan gaat het denk ik niet lang meer duren voordat hij er weer uitklimt. Nou is mijn vraag of iemand hier ervaring mee heeft of dat iemand misschien een oplossing weet. Ik wil hem het liefst nog niet in een peuterbedje leggen. 

Alvast bedankt,

Rowan

Demi123
afbeelding van Demi123
11 nov 2013 - 23:49

ik zou vooral rekening houden met onvoorziene situaties.

Stel dattie erover klimt en ondersteboven belandt en zijn nek breekt. Ik vind zelf dat het tijd is voor een peuterbed wanneer ze eroverheen klimmen. Levensgevaarlijk.

Dan kan je toch beter een peuterbedje nemen? Uit bed komt hij toch wel, dus dan beter vallen vanuit bedhoogte dan vanaf de hoogte van de reling van de ledikant.

Des noods koop je bij IKEA (voor ong. 15euro geloof ik) een bedrandje zodat hij er niet in zijn slaap uitrolt.

claudiaclaudia
afbeelding van claudiaclaudia
6 nov 2013 - 11:03

Hoi Rowan,

Heel herkenbaar! Dat deed mijn kindje ook. Kun je niets tegen doen. Die van mij klom ook uit zijn ledikant en kwam daarna mijn slaapkamer in om me wakker te maken. Hoort er gewoon bij. Het beste kun je voor het ledikant een dekentje neerleggen, mocht hij vallen tijdens het klimmen uit zijn ledikant dan valt hij tenminste zacht. Succes!

Groetjes Claudia

RowanV
afbeelding van RowanV
28 okt 2013 - 20:29

Hoi Bloempje,

heel erg bedankt voor de tip. Ik heb het geprobeerd maar hij wurmt zich eigenlijk vrij snel weer los. Ik heb nu maar 2 spijltjes losgemaakt van het ledikant en een beveiliging op de ladekast gezet dus op zich kan er niet zoveel gebeuren nu (slaapkamertje  was verder al veilig). Ik heb ook wel geluk dat hij meestal pas na 7 uur wakker word en een van ons tweeen er dus al uit is om op hem te letten. 

 

 

bloempje11
afbeelding van bloempje11
22 okt 2013 - 15:39

Hoi Rowan

 

Ik maakte het bedje kort op,en de slaapzakje deed ik een stukje onder her matras dat hielp altijd bij mijn dochter