Wéér zwanger????!!!!

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Ikkebc
afbeelding van Ikkebc
7 okt 2016 - 06:42
Wéér zwanger????!!!!

Ik heb na mn bevalling 6 weken gevloeid, 3 weken na mn bevalling ben ik begonnen met de pil, en ik heb 4 weken bv gegeven daarna afgebouwd. Nu dacht ik zondagochtend dat ik weer ongesteld was want toen ik moest plassen verloor ik helderrood bloed, dus hup tampon dr in klaar! Maar 2 uur later wilde ik me verschonen en toen was de tampon zo goed als schoon...

Toen ik het er maandag met mn man over had zei hij als geintje het is een innestelingsbloeding.... nu zit ik er steeds meer aan te denken... misschien ben ik wel weer zwanger... hielp die minipil niet goed genoeg?? Want tussen de 3.5 en 4 weken vloeide ik 2 dagen niet en toen hebben we voor t eerst weer sex gehad. Ik durf niet te testen... en heb het idee dat ik steeds een symptoom er bij krijg, soms een duizeling, moe, branderig gevoel downunder... raar gevoel in mn buik... Ik ben zo bang... mn kleintje is pas 10 weken oud... ik heb het litteken nog van de keizersnede... gyn adviseerde om binnen een jaar niet zwanger te worden ivm het litteken in de baarmoeder. En wat moet iedereen wel niet denken??

Ik ben bang... ik lig er wakker van... Wat denken jullie

saan-1129258
afbeelding van saan-1129258
16 dec 2016 - 21:40

Hallo dames,

Ik ben 29 sept bevallen van mijn dochter, mijn man en ik hebben onbeschermd gemeenschap gehad, vanaf wanneer kan ik weer testen of ik zwanger ben? Heb nog geen menstruatie gehad, geef al een tijd geen bv meer.
Heb wel ergens gelezen na 19 dagen van je onbeschermd gemeenschap kan ik testen klopt dit?
Gr Susan

Breon
afbeelding van Breon
7 okt 2016 - 10:26

Bij mij heeft het 3 maanden geduurd voor ik weer 'normaal' menstrueerde. Daarvoor kwam en ging het ook een beetje zoals het mijn lijf uit kwam. Je moet er ook rekening mee houden dat je menstruatie misschien nooit meer zal zijn zoals hiervoor. Door het litteken weefsel in je baarmoeder kan het heel anders zijn. Ik was altijd netjes 4 dagen ongesteld met gemiddelde bloedingen en nu bloed ik 1 dag helemaal leeg (gevoelsmatig) en daaromheen doe ik eigenlijk alleen wat maandverband in voor de zekerheid.

andr
afbeelding van andr
7 okt 2016 - 07:56

Natuurlijk kan het zo zijn dat je zwanger bent. Maar mijn cyclus was na de keizersnede ook een rommeltje. Ook wel eens een drupje bloed zoals je zegt en dan toch geen menstruatie. Of een menstruatie van een dag. Kreeg allerlei symptomen omdat je denkt dat je zwanger bent. Heel spannend altijd. Maar je kan je menstruatie ook een soort tegenhouden. Als ik dan toch maar ging testen (want je ervoor verstoppen helpt ook niet) was ik niet zwanger en prompt werd ik erna vaak binnen 24 uur ongesteld. Zou toch maar even testen als ik jou was. Ook voor je eigen rust. Laat je het even weten?