Oefen- of indalings weeën

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
8 jul 2007 - 13:57
Oefen- of indalings weeën

Hallo dames,


Ik heb vernomen bij yogales dat ontsluitings weeën een golf van beneden naar boven veroorzaken en pers weeën andersom.


Maar weten jullie hoe oefen weeën voelen? Volgens mij worden dan ook indalings weeën genoemd. Gaat dat ook gepaard met golven of met steekjes?


Bedankt. Met vriendelijke groetjes, Mammy (in spé)


Mammy
afbeelding van Anoniem
8 jul 2007 - 14:42

Heel duidelijk beschreven. Dank je wel Daisy.

daisy82
afbeelding van daisy82
8 jul 2007 - 14:19

hoi,


ik ben op dit moment 39 weken zwanger en mijn kindje is al helemaal ingedaalt, daar heb ik maar weinig van gevoelt, soms een paar steekjes het gevoel dat de baby tegen mijn blaas aandrukt.


gisteren daarintegen hebt ik vlink last van oefenweeen gehad, ( ik dacht dat het oefenweeen waren) zo om 8 a 10 a 15 minuten heel onregelmatig. het gevoel is te vergelijken met erge menstruatie achtige krampen die ongeveer een minuut aanhouden, of met ontlasting achtige krampen voordat je moet poepen, je voelt het in je onderbuik en ook in je rug. ook word je buik daarbij hard.


het feit dat het oefen weeen zijn kun je afleiden aan het feit dat ze onregelmatig komen, de echte weeen komen regelmatig en zijn veel pijnlijker zeggen ze.


ik ben ook voor de eeste keer zwanger en voor mij was het ook afwachten hoe het voelde, maar zodra je ze hebt weet je het echt wel dus je hoeft je geen zorgen te maken.


ik hoop dat je hier wat aan hebt.


groetjes daisy