Gouden tip voor rug naweeën

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
moni-166240
afbeelding van moni-166240
12 jun 2016 - 21:55
Gouden tip voor rug naweeën

Hallo allemaal, Na de bevalling van onze eerste had ik geen idee wat naweeën waren. Dat veranderde toen ik van de 2e met een keizersnede beviel. Mijn man moest 3 dagen elke 10 minuten meepuffen wat überhaupt lastig was omdat de naweeën alleen in mijn rug zaten. Daardoor liep de borstvoeding niet en kwam ik bijna in een depressie terecht. Toen gezegt "dit nooit meer" maar... inmiddels komt over 5 weken de 3e. Ook komt nu de angst voor die naweeën terug... Want die zullen nog erger zijn ga ik van uit. (alles minder is een mazzeltje). Ik hoop op tips! Ik ben van plan een mamaTens aan te schaffen (wie heeft daar ervaring mee?) Maar wat kun je nog meer doen... Groetjes Monique

fabiennekirsten
afbeelding van fabiennekirsten
19 jun 2016 - 13:27

Wat bij mij hielp tijdens mijn bevalling met rug weeën was dat mijn man stevig tegendruk gaf in mijn rug tijdens zo'n wee.
(Gelukkig had mijn oma voor mij bevalling verteld dat zij bij de eerste ook rug weeën had en dat ook zo had gedaan voor mij was dat de gouden tip wie weet heb jij er ook wat aan)

Girls3
afbeelding van Girls3
16 jun 2016 - 10:08

Hoi!

Helaas ken ik het ook...door de borstvoeding krijg je vast weer naweeën maar bij mijn 2e had ik het juist minder als bij mijn 3e  dus het verschil hoop ik omgekeerd bij jou :-)

Geen ervaring met de tens maar eventueel paractemol gaf mijn kraamhulp destijds aan ...

Heel veel geluk en sterkte in ieder geval.

  Groetjes mama van 3 meiden! (Wie weet nog een 4e?)