ervaring met implantaat(pil)of toch sterilisatie

6 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Anoniem
afbeelding van Anoniem
23 apr 2014 - 12:54
ervaring met implantaat(pil)of toch sterilisatie

Ik wil na deze baby geen pil meer slikken maar wat is dan fijner? Een implantaat voor 3 jaar of toch sterilisatie. Mijn man en ik weten zeker geen kids meer te willen hierna. Wat zijn jullie ervaring/mening?

LJB
afbeelding van LJB
24 jun 2014 - 16:33

Ok. Dat is mijn ervaring helemaal niet. Ik zeg niet dat ik nergens last van gehad heb, maar het weegt niet op tegen de gemakken die je er daarna van hebt. Ik zou me er niet door laten weerhouden als ik jou was. Maar zoals ik eerder al zei, het is uiteraard je eigen keuze!

LJB
afbeelding van LJB
24 jun 2014 - 14:44

Goed dat je even in gesprek gaat met je gyn. Wat betreft het inbrengen van de spiraal. Waarom zit je daar mee als ik vragen mag? Ik heb dat gewoon door mijn huisarts laten doen en er helemaal niks van gemerkt. Het enige dat even vervelend was, was het opmeten van de baarmoeder, maar dat was met 3 seconden ook klaar. Maar goed, dat is mijn ervaring. Je moet uiteraard zelf kiezen wat het beste bij je past! Succes!

lisa-941169
afbeelding van lisa-941169
24 jun 2014 - 14:35

Ik heb de implanon gehad. Een half jaar, was er niet tevreden over. Altijd onzekerheid wanneer je ongesteld gaat worden. En had ook erg last van doorbraakbloedingen. Ik liep standaard met schoon ondergoed en maandverband op zak. Ook had ik altijd het gevoel van menstruatie. Opgeblazen chagrijnig noem maar op. Heb hem dus weer laten verwijderen. Ook dat ging niet vanzelf. Hij zat al aardig vast dus ze moesten flink drukken en porren in mn arm

nikkitessa
afbeelding van Anoniem
24 jun 2014 - 14:16

Ben er grotenxeels al uit maar ga over 2 wk gesprek met gyn aan

Zit met inbrengpijn spiraal...

LJB
afbeelding van LJB
24 jun 2014 - 14:04

Heb je wel eens gedacht aan een spiraaltje? Deze werkt 5 jaar. Wellicht is dat wat voor je?