4-daagse lopen 3 weken na bevalling

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
M.J.L
afbeelding van M.J.L
8 jul 2016 - 16:13
4-daagse lopen 3 weken na bevalling

Wat zijn de evt risico's als ik de 4-daagse ga lopen.

Ik ben 26-6-2016 bevallen van een prachtige dochter. Ik voel me lichamelijk en geestelijk super. Doe vanalles weer zelf en wil heel graag mijn hobby dit jaar uitvoeren en samen met mijn vriendin de 100ste 4-daagse lopen. Ik heb hem al een 5 keer gelopen 4 keer ongetraind en daarvan 1 keer ongetraind zwanger van de eerste die 2,5 maanden later gezond geboren is en nu een heerlijk eigenwijze peuter is.

 

 

Breon
afbeelding van Breon
9 jul 2016 - 06:43

Als jij je goed en fit voelt, waarom niet? Ik zou wel van te voren naar de fysiotherapeut gaat zodat deze kan kijken hoe het met je bekken is. Kans bestaat dat die na 3 weken nog week zijn en dat je dan dingen kunt beschadigen en dat kan een fysio het beste beoordelen. En luister goed naar je lijf. Gelukkig heb je ervaring, dus je kunt best wel filteren wat normale wandelpijnen zijn en wanneer er iets anders speelt.

andr
afbeelding van andr
8 jul 2016 - 19:57

Je bent officieel 6 weken kraamvrouw. Als je je super voelt moet je daar erg dankbaar voor zijn en jezelf niet overtuigen. Je kan een terugslag krijgen als je teveel van jezelf vergt. KAN ja. Dus het blijft je eigen keuze