20 Week na de bevalling nog steeds hevig vloeien.

1 bericht / 0 nieuw
tam.-725695
afbeelding van tam.-725695
20 jun 2013 - 15:22
20 Week na de bevalling nog steeds hevig vloeien.

Hallo smiley...

20 Week geleden ben ik met 38week ingeleid ivm zwangerschapsvergiftiging en uiteindelijk bevallen van een geweldige gezonde dochter heart. Een knip is niet nodig geweest en ik had alleen een klein scheurtje waar 2 hechtingen voor nodig waren.

Mijn herstel verliep normaal op een pijnlijk stuitje na en hevige na weeen en bloedingen, nu echter 20 week verder heb ik nog steeds elke dag flinke bloedingen (zeker 7 maandverbandjes vol) met ontzettende buikkrampen en buikpijn (waarvoor ik zeker 2 ibuprofen's per dag nodig heb) sad !

Nu een paar keer bij de gyneacoloog geweest en die heeft de baarmoeder bekeken maar deze blijkt schoon te zijn, wel heb ik een spiraal ingebracht gekregen en  als eerste een hormoon gekregen die totaal niet aansloeg, toen microgynon 30 wat ook niet hielp en heb nu microgynon 50 wat helaas ook niet helpt frown.

Mag nu morgen weer heen om verdere stappen te bekijken maar ben inmiddels best wel moedeloos en radeloos en ben benieuwd of meer van jullie hier ervaring mee hebben of ook hebben mee gemaakt??

Groetjes,

Een radeloze mama