Test na miskraam

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Gabri2020
afbeelding van Gabri2020
23 aug 2020 - 22:29
Test na miskraam

hallo allemaal,

 

Na 6 maanden proberen om zwanger te raken eindelijk een positieve test. Maar na 6 weken zwangerschap begon ik vorige week zaterdag met bloeden. Dit duurde ongeveer een halve dag en leek nog aardig onschuldig. Totdat ik afgelopen dinsdag ineens heel veel bloed begon te verliezen wat helder rood was van kleur en er kwamen stolsels vrij. Ik belde mijn vk afgelopen zaterdag al op om te vragen of dit normaal was, ze vertelde mij dat het klinkt als een miskraam, ik was best geshockeerd. Hoe blij ik was om eindelijk zwanger te zijn, hoe bang ik was om het kwijt te raken. Dinsdag nogmaals de vk gebeld en vertelde dat ik nu wel dacht dat het een miskraam kon zijn. De vk Bevestigt dat het inderdaad om een miskraam ging. Ze vertelde mij erbij omdat het nog zo pril is het geen nut heeft om een echo te doen want er valt waarschijnlijk toch niets te zien dan bloed. Ik was verbaasd om dit zo te horen, ik was 2 weken verwijderd van mijn 1e echo maar helaas mocht het niet  baten. Nu zit ik eigenlijk wel met 1 vraag.

Een week voordat ik mijn miskraam kreeg had ik nog een zwangerschapstest gedaan omdat ik erg benieuwd was naar het moment dat de streepjes vel rood zouden kleuren ( dit was nog niet het geval) nu heb ik gister weer een test gedaan omdat ik wilde weten of de test de HCG-hoormoon minder-of-niet meer leesbaar zou zijn. Tot mijn verbazing was deze test (ongeveer 5 dagen na de miskraam) het meest rood qua streepjes van alle testen tot nu toe terwijl ik deze ook nog eens laat in de ochtend heb gedaan. Weet iemand of dit normaal is, en hoe lang het zou kunnen duren voordat een HCG-hormoon afneemt?

 

Lliiees
afbeelding van Lliiees
17 dec 2020 - 11:32

Hallo gabri!,

ik heb precies hetzelfde meegemaakt als jou. Nog geen test gedaan maar het bloed verlies is hetzelfde verlopen. Dinsdag een echo gehad en gezien dat het vruchtzakje nog niet verloren is. Hoe is dat bij jou gegaan?

Gewoon benieuwd hoe het verder is verlopen en of het al gelukt is om zwanger te worden!

dikke virtuele knuffel!