steeds bloeden

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
D1990
afbeelding van D1990
8 jan 2018 - 20:49
steeds bloeden

goedenavond dames

ik ben 27 jaar en moeder van een zoontje van 2 jaar. nu zijn we sinds begin vorig jaar bezig voor een 2e kindje. op 4 december heb ik een miskraam gehad. heb 3 weken gebloed en daarna heeft de verloskundige me schoon verklaard. na een week bloede ik weer mijn ongesteldheid denk ik? was zo`n maand later en heeft 5 dagen geduurd ongeveer. nu zo`n anderhalve week later weer wat bloed.. zou het van mijn eisprong zijn? die zou ik het weekend pas moeten hebben. ik weet het allemaal niet meer. zo vervelend en verwarrend. iemand die zoiets ook heeft meegemaakt? nou deze week maar flink klussen en hopen dat ik snel weer zwanger ben :) groetjes D

tanita81
afbeelding van tanita81
7 apr 2018 - 08:29

hoi, ben benieuwd hoe het verder gaat met jou? is bloeding gestopt? Bij mij zelf ook een miskraam was 6 weken zwanger) ... zit van alles wat te kijken, goed om alle ervaringen te lezen, mischien helpt het in deze moeilijke periode. Nooit gehoord van zulke bloedingen. Hoop ik raakt je snel weer zwanger!