Miskraam na ruim 11 weken zwangerschap

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Idril
afbeelding van Idril
27 nov 2018 - 22:18
Miskraam na ruim 11 weken zwangerschap

Na onze trouwdag bleek ik zwanger te zijn van ons 4e kindje. We hebben twee jongens (8 & 3 jaar) en een meisje van 1,5 jaar. Bij 6 weken de eerste echo (door onregelmatige cyclus geen idee hoe ver ik was) en een prachtig hartje zien kloppen. Bij 11,5 weken terug voor de definitieve termijnecho. Tot ons verdriet was direct duidelijk dat er geen hartslag meer was.
Afgelopen weekend ben ik, doormiddel van een met medicatie opgewekte miskraam, 'bevallen' van ons kleine hummeltje. Een helemaal af, prachtig mini-babytje. We hebben ons kindje opgevangen in een bakje met koud water en uitgebreid afscheid genomen en foto's gemaakt, maar wat een verdriet!

Nu ben ik zoekende hoe ik hier mee om moet gaan. Ik voel me leeg, in de steek gelaten door mijn lichaam en zo intens verdrietig. In eerste instantie leeft iedereen met je mee, maar dat is zo snel weg, blijkbaar verwacht iedereen dat je gewoon weer doorgaat. Maar ik zit met dit grote verdriet. Hoe doe ik dat?

alle-1422324
afbeelding van alle-1422324
7 jan 2019 - 15:22

Ik zou woensdag 12 weken zwanger zijn. Gisteren na een bloeding een echo laten maken in het ziekenhuis waaruit bleek dat het kindje geen hartslag meer had. Nu afwachten of het op de natuurlijke wijze afkomt en anders weer terug naar het ziekenhuis. Ik vind het wachten afschuwelijk. Je bent gebroken en dan moet je dit ook nog meemaken.

vane-1394512
afbeelding van vane-1394512
29 nov 2018 - 08:46

Wat een verdriet he. Ik weet er helaas alles van.
En hoe ga je er mee om. Dat is voor iedereen denk ik anders. Denk dat er over praten heel belangrijk is. Vooral met je partner. Laat je door een ander niets wijs maken. Het is jou verdriet. En hoe jij daar door heen gaat is aan jou. Neem de tijd hiervoor. Het is niet niks. Een grote wens die uiteen spat. Zo klein en toch al zo geliefd. Ik wens je heel veel sterkte en een hele dikke knuffel