baby overleden na 17 weken zwangerschap

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
nata-739086
afbeelding van nata-739086
11 jul 2015 - 13:19
baby overleden na 17 weken zwangerschap

Bericht verwijderd

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
17 jul 2015 - 14:29

Oh meis, wat moet dit verschrikkelijk voor je zijn. Klap na klap. Zelf heb ik in totaal 4 miskramen gehad, allemaal voor de 9e week. En dat is niet te vergelijken met jouw pijn, maar ik was al bang... laat staan jij. Wij hebben wel doorgezet en er toch weer voor gegaan. Ik ben in april bevallen van een prachtige zoon, echt een supermakkelijk ventje en we genieten zo enorm van hem. Ook omdat je weet dat hij zo gewenst was en dat het daarvoor zo verdrietig was. Maar de zwangerschap vond ik verschrikkelijk.. ik voelde elke dag die angst... ook toen het levensvatbaar was, zelfs tijdens de bevalling. Pas toen Jelte springlevend op mijn buik lag, kon ik opgelucht ademhalen.

Neem anders ff een time-out... ff een halfjaar bijkomen. Rouwen en tijd nemen voor herstel. Daarna zal je wens vast groter worden dan je angst.

Sterkte!!!

egnie
afbeelding van egnie
16 jul 2015 - 08:08

Helaas kan ik ook praten uit eigen ervaring. Ik was 16 wkn zwanger toen het hartje niet meer klopte. Bij mij is wel een oorzaak. Het kindje had trisomie 13. Eigenlijk hadden we geen keus, maar toen het hartje uit zichzelf was gestopt gaf mij dat wel rust. Heel veel tranen erom gehad en een hele zware tijd. Nu ben ik weer zwanger inmiddels 30 wkn en kijk ik reikhalsend uit naar het moment om de kleine in de handen te mogen hebben. Ik wil je een hele dikke knuffel geven en ik hoop dat het in de toekomst wel goed mag gaan.

Misschien een te persoonlijke vraag maar is er nog iets gevonden waarom het kindje niet meer leefde? 


stephanieB1985
afbeelding van stephanieB1985
12 jul 2015 - 10:54

Heel veel sterkte,heftig zeg.

...mama...
afbeelding van ...mama...
11 jul 2015 - 15:39

Heel herkenbaar helaas. Na twee gezonde jongens verwachten wij ons derde kindje. Helaas bleek bij een gewone controle bij de verloskundige dat het hartje niet meer klopte. 14 weken was ik, dat was in september 2013. vrij snel was ik weer zwanger maar ook dat eindigde in april 2014 in groot verdriet na bijna 23 wkn zwangerschap.
nu mag ik weer 23 wkn zwanger zijn maar de angst blijft, ondanks alle goed controles. .

heel veel sterkte! !

Mijnticker.com Tickers

IngeFCB
afbeelding van IngeFCB
11 jul 2015 - 14:01

Ik weet zo goed hoe jij je nu voelt. Ik ben in maart na net geen 24 weken zwangerschap bevallen van ons zoontje. Er was geen medische verklaring voor te vinden. Ik had een probleemloze zwangerschap tot dan toe. De week ervoor begon ik een beetje bloedverlies te hebben. Laten onderzoeken, niets abnormaals. Op dinsdag werd het bloedverlies erger en de dag erna braken mijn vliezen. Toen nog weeenremmers geprobeerd, maar helaas. Donderdag is hij geboren en overleden. Na twee maanden was ik terug zwanger, maar bij de 8-wekenecho klopte het hartje niet meer. Begin juli heb ik een curretage gehad. Ik heb nu zo een schrik om terug zwanger te worden, maar mijn kinderwens is heel groot. Ik weet niet wat ik moet doen, er onmiddelijk voor gaan of niet.

suus1980
afbeelding van Anoniem
11 jul 2015 - 13:36

ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, want ik vind dit echt verschrikkelijk voor je.

ik wil je heel veel sterkte wensen bij dit verlies.

liefs suus1980