2kinderen verliezen in half jaar tijd.

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
anoukmartinez
afbeelding van anoukmartinez
25 jul 2019 - 08:41
2kinderen verliezen in half jaar tijd.

Wij hebben 2 gezonde zoontjes van 2,5 en 5 jaar. Vorig jaar kerst was ik 12 weken zwanger toen op de echo werd vastgesteld dat ons kindje leed aan anencefalie. (schedeldak is niet ontwikkeld
Ons wereld stortte in. We hebben gekozen om de bevalling zo snel mogelijk op te wekken in het ziekenhuis. De dag na kerst.
Wat een mooi ontwikkeld mini mensje was het.
Wat een verdriet en ongeloof kwam hierbij kijken.
Half jaar later was ik opnieuw zwanger. Wat een spannende tijd was dit.
Genieten kon ik niet omdat ik veel te bang was dat het weer mis ging.
Extra controles extra echo's extra foliumzuur.
De echo's waren goed. Met 15weken een extra echo maar daar zagen we gelijk dat het hartje niet meer klopte van onze baby. Vorige week nog hartje gehoord bij de verloskundige en week later is ons kindje er niet meer.
Weer stort je wereld opnieuw in. Hoe kan dit zo en wat is het leven hard. We hebben 2gezonde jongens van 5en 2,5 jaar en nu 2x zwangerschap af moeten breken.

We hebben weer gekozen om de bevalling op te wekken in het ziekenhuis. Ze kende me nog en had dezelfde verloskundige in het ziekenhuis als half jaar geleden. Ook hun waren erg verbaasd.
Ons kindje kwam gelukkig snel te wereld. Wat een pracht mensje weer.

In mijn bloed kwamen ze achter dat parvo virus waarschijnlijk de oorzaak is geweest van plots overlijden van ons kindje.
Uitslag van vruchtwaterpunctie volgt nog.

Wat een verdriet kan je hebben ze dat is niet te bevatten.

1love
afbeelding van 1love
20 aug 2019 - 00:57

Lieve Anouk, heel veel sterkte! Heb ook sinds kort bij 11 weken een miskraam gehad. Wat voel je je dan ineens zo leeg. Ik was zo ontzettend verdrietig. En toen boos en teleurgeteld maar het verdriet en de leegte die is er nog. Woorden zullen nooit genoeg zijn om je te troosten maar weet dat je niet de enige bent en dat wij moeders dit gevoel ook echt kennen en hebben ervaren. Dikke kus.

...mama...
afbeelding van ...mama...
25 jul 2019 - 12:16

Sterkte. Ik weet uit ervaring wat je doormaakt. Ons kindje overleed in september met 14 wkn en ons volgende kindje overleed in april daarop met bijna 23 wkn. Beide keren totaal onverwacht, nooit een oorzaak gevonden.
Veel sterkte in deze weg, het zal de rest van je leven bij je horen.

Mijnticker.com Tickers