Zo moe!

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
h.ku-1236048
afbeelding van h.ku-1236048
14 jun 2018 - 21:26
Zo moe!

Haay iedereen,

Ik ben sinds een paar weken zwanger en ben nu zo moe! Ik kan me niet herinneren dat ik dit bij mijn eerste zwangerschap ook had maar volgens mijn man wel. Ik ben zo moe dat ik niets gedaan krijg in huis. Zodra mijn kleine naar bed gaat, ga ik mee. 'S morgens kan ik mijn bed moeilijk uit komen en 's avonds weet ik niet hoe snel ik er weer in moet kruipen. Ik werk 2 dagen per week en dan ben ik halverwege de dag compleet gesloopt en niets meer waard. Wordt dit herkend? En wat doen jullie ermee?

Lindsay-88
afbeelding van Lindsay-88
24 sep 2019 - 17:59

Ook ik vind het heel herkenbaar. 8 weken zwanger van de tweede en ik ben niks waard. Als ik werk kost me dat heel veel moeite en stort ik s avonds in. Als ik vrij ben lukt het me niet om veel meer te doen dan een paar boodschappen halen. Ik heb geen remedie gevonden nog, maar hoop dat het snel beter wordt. Tot die tijd: slapen wanneer het maar kan....

ange-1423384
afbeelding van ange-1423384
1 mei 2019 - 08:10

23 weken zwanger en nog steeds heel veel last van de vermoeidheid. Vandaag een extra controle bij de gyn. Hopen dat ze iets kunnen of mogen geven waardoor ik 2 nachten goed door kan slapen zodat ik er weer even tegenaan kan.

Wietske1978
afbeelding van Wietske1978
9 aug 2018 - 08:17

Allemaal heel herkenbaar, bijna 7 weken zwanger maar ben kapot. 
Ik heb die vermoeidheid ook zeker onderschat. En ik moet nog 3 weken werken voordat ik vakantie heb.
PFFF duurt nog zo lang. 

Manonpijl
afbeelding van Manonpijl
19 jul 2018 - 16:56

Heel herkenbaar.. ik ben nu 9 weken en heb afgelopen maandag de eerste echo gehad :) Alles dik in orde. Het is mijn eerste zwangerschap :)
Die vermoeidheid heb ik keihard onderschat. Ik dacht.. hoe moe kun je zijn dan? Nou... kapot! dus haha.
Ik hoop het volgende week kenbaar te maken bij mijn leidinggevende, zodra de familie helemaal op de hoogte is.
Ik heb best wel fysiek zwaar werk en ik voel me soms schuldig tegenover mijn collega's, omdat ik een stap terug doe in de zorg van de cliënten. Meestal ben ik altijd diegene die rond rent en niet moe te krijgen is. Ook ben ik fan van sporten, maar afgelopen 2 weken krijg ik mijzelf amper naar buiten getrapt om met de hond te lopen of hem te laten zwemmen.

Wat lekker zeg om hier even je lief en leed te kunnen delen. Heb mijzelf pas net aangemeld en zat even rond te neuzen op de site.
Ik ga er maar vanuit dat over een paar weken de vermoeidheid minder is :) Verder niets te klagen en voel ik mij prima en lekker zwanger:)

Inge van Laar
afbeelding van Inge van Laar
24 jun 2018 - 17:59

Hallo, ik ben Inge en nu 8 weken zwanger van de eerste! Ongepland maar super leuk!!
Ik werk nog 40 uur per week en wil mijn werkgever het pas vertellen na de termijnecho (over 2 weken) helaas heb ik ook last van extreme moeheid. Nog even volhouden en zal dan hopelijk meer begrip krijgen.. loop er nu soms echt als een zoutzak bij, haha! Goed om te lezen dat dit over een paar weekjes minder word.

Tina1990
afbeelding van Tina1990
15 jun 2018 - 10:41

Dit is zo herkenbaar. Ik ben inmiddels 8 weken zwanger van onze 2e kindje. Ik kan me ook niet herinneren dat ik de vorige zwangerschap zo moe was. Gisteren was ik vrij en hoopte een beetje te kunnen uitslapen. Juist toen was dochterlief om 7uur wakker...
Vanavond hebben we een feestje, maar ik weet niet of ik er genoeg puf voor ga hebben. Wel slaapt onze dochter bij mijn ouders vannacht, zodat ik morgen in ieder geval een beetje kan bijtanken. Vind het toch lastig om er aan toe te geven.

kare-555391
afbeelding van kare-555391
15 jun 2018 - 09:39

Heeeeeeeel herkenbaar. Geef je er aan toe en rust zo veel als je kunt. Er komen weer weken aan dat je weer wat meer energiek krijgt en tegen het einde van de zwangerschap zal het weer inkakken ;). Er tegenin vechten kost je alleen maar meer energie. Probeer toch te genieten van je zwangerschap, zeker bij een tweede (of meerdere), want het gaat allemaal zo snel helaas. Liefs van karen