Positiekleding

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
MariekeHulshof
afbeelding van MariekeHulshof
21 jan 2011 - 15:21
Positiekleding

Hoi meiden,


Waar kopen jullie je positiekleding? Ik vind het zo lastig dat er in veel winkels maar een klein hoekje positiekleding te vinden is. Ik wil mijn lijf gewoon goed laten zien en wil niet in grote soepjurken lopen. Op http://www.baby-walz.nl/Zwangerschapsmode/group/55053/L/3/Zw angerschapsmode.g55053.0.html hebben ze wel veel kleding. Mama Licious en ESPRIT Maternity zijn vaak best leuk.

zwemvis
afbeelding van zwemvis
23 jan 2011 - 16:46

Hallo,


Ik heb inderdaad veel zwangerschapskleding gekregen van vriendinnen. Ook bij Wehkamp en Miss Etam kon ik slagen. Als je goed oplet hoeft het niet duur te zijn. Ik heb vooral broeken en rokjes gekocht. Ik heb diverse buikbanden, dus mijn t-shirts kan ik nog aan.


Succes en veel plezier met shoppen.


Zwemvis

Bobby
afbeelding van Bobby
22 jan 2011 - 12:40

Hoi Hoi,

Voornamelijk bij H&M en Prenetal. Wij hebben in de buurt "grote" filialen zitten, dus ook veel keus in zwangerschapskleren.

Zelf ga ik niet zo snel naar Miss Etam, maar dat is persoonlijk.

Maar je hebt bijvoorbeeld ook veel kleine boetiekjes speciaal met zwangerschapskleren (merken), maar ook bij bijvoorbeeld Babydump hebben ze een afdeling met zwangerschapskleding (merken).

Volgens mij kun je op internet ook bij Wehkamp en Neckermann zwangerschapskleding bestellen.

Maar natuurlijk ook bij H&M en Prenetal kun je op internet bestellen.

Tevens door de mode kun je nu ook bijvoorbeeld lange shirts kopen in de zaken waar je normaal altijd gaat winkelen. Of jurkjes en dergelijke die mee rekken.

Dit heb ik bij mijn vorige zwangerschap ook gedaan.

Alleen mijn buik was zo groot aan het einde dat ik bij shirtjes er wel buikbanden bij droeg

En vraag ook bij familie en vrienden wat zij hebben. Ik heb een aantal vriendinnen die ook zwanger zijn geweest, dus lenen wij ook van elkaar.

O ja en de meegroeibh's haal ik gewoon bij de Hema. Ik kan daar voor die paar maanden niet echt geld aan uitgeven. De mooie setjes komen wel weer naar de zwangerschap

Ik haal geen speciale onderbroeken. Bij mijn vorige zwangerschap heb ik gewoon mijn eigen onderbroeken gedragen. Maar dat komt ook omdat ik bij mijn benen en billen niet echt aan kwam.

Doordat ik ook veel hipsters droeg was dit geen probleem. Ook mijn strings kon ik gewoon aan.

Succes met shoppen!

Groetjes Bobby

chica
afbeelding van Anoniem
21 jan 2011 - 22:08

Hoi ,


Ikzelf kan goed slagen bij miss etam, en het is nu opruiming. Misschien heb je er wat aan

Gretha
afbeelding van Gretha
21 jan 2011 - 16:34

iets bij prenatal, wat bij h&m, veel op marktplaats, wat ruime shirts bij c&a, veel te duur verder. kon nog wat eigen kleding aan ook gelukkig dus vond t daarna wel best

Lilypie First Birthday tickers