Meer Vaginaal afscheiding

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Shar-1186296
afbeelding van Shar-1186296
26 nov 2016 - 17:13
Meer Vaginaal afscheiding

Hallo moeders of aankomende moeders ! Mijn naam is Sharisa ik ben nu ongeveer 7 maanden zwanger. En sindsdien is mijn afscheiding veel meer geworden dan normaal. Ik had met mijn verloskundige er wel over gehad en ze vertelde mij dat het normaal is tijdens de zwangerschap. Maar wat ik mij nou afvraag is blijft de hoeveelheid afscheiding ? of word het na de bevalling wat minder..? of wat anders ?? Want ik voel mij er niet echt prettig bij. Zeker seksueel contact met mijn partner zit er ook niet in... En ik hoop echt dat het minder word na de bevalling.. Hopelijk hebben jullie een antwoord of een idee ? groetjes , Sharisa

Lijn S
afbeelding van Lijn S
3 apr 2017 - 14:08

Ow... ik dacht dat ik de enige was die dit had... Ik voel me er soms zo vies door, en inderdaad, minder ontspannen over "down there" met sex.

Mama van Geert
afbeelding van Mama van Geert
27 jan 2017 - 14:34

Hier tijdens eerste zwangerschap ook veel last van gehad en na verloop wordt het ook weer minder.
Daarna zijn we in een ziekenhuis traject beland voor een 2de kindje en ik moet zeggen, die bolletjes die je dan moet inbrengen zijn nog veel viezer.
Inmiddels spontaan zwanger en wederom veel afscheiding. Ik gebruik gewoon dun maandverband, inlegkruisje was waardeloos.

Mijnticker.com Tickers

Breon
afbeelding van Breon
27 nov 2016 - 18:27

Ik had hier tijdens en na de zwangerschap ook last van. Heeft nog wel een paar maanden geduurd voor het weer normaal was, maar nu is het weer als vanouds

andr
afbeelding van andr
26 nov 2016 - 21:19

Denk dat het bij iedereen anders is. Maar zelf had ik ook altijd best veel en dat was na bevalling niet meer