Help!! Al 8 weken hoesten/verkouden...

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

1 bericht / 0 nieuw
MaFraPo1
afbeelding van MaFraPo1
23 mrt 2020 - 14:17
Help!! Al 8 weken hoesten/verkouden...

Hoi dames,
Ik ben hartstikke nieuw hier en net 15 weekjes zwanger van onze eerste kleine.
Nou ben ik al sinds half januari aan het hoesten/verkouden... het begon met een voorhoofdsholteontsteking (3 weken lang) die is overgegaan na antibiotica en daarna is het hoesten en verkouden gebleven... 2 kuurtjes codeïne, noscapine hoestdrank, trachitol, paracetamol, stomen, gorgelen. Van alles heb ik al uit de kast gehaald (alles in overleg met de huisarts) om er van af te komen, maar niets lijkt de verkoudheid echt de das om te doen. Er is bloed geprikt; het is geen kinkhoest en er waren geen ontstekingswaardes gevonden. Heel fijn! Maar inmiddels ben ik dus ruim 8 weken aan het hoesten. Oké.. Toegegeven; het is heel erg veel minder dan het was! Maar nog steeds niet weg.

Nou ben ik wel benieuwd of iemand van jullie dit ook herkent/heeft gehad en wat bij jullie geholpen heeft om er van af te komen. Ik ben hier wel zo klaar mee ondertussen! Ik kan de tips en adviezen erg goed gebruiken...

Liefs!