dwarsliggen

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Neona
afbeelding van Neona
6 jul 2007 - 12:51
dwarsliggen

Met nog 6 weken te gaan ligt de kleine vooral 's nachts dwars. Dwarser dan overdag, want dan ligt het volgens de Gyn, "schevig"... Maar 's nachts lig de kleine écht dwars, hoofdje in de ene, billetjes in de andere zij, goed voelbaar voor mij.
Het vervelende is, dat op de zij liggen (in een waterbed) problemen geeft. Voor de kleine (want die druk op het hoofd is niet grappig, wordt met het nodige geweld gemeld ;) )en liggen op de billen natuurlijk ook niet omdat er dan óók veel druk tegen het hoofd komt. En eerlijk gezegd heb ik het wellicht hypochondrische idee dat ik op deze wijze nogal wat schade aan het hoofd kan aanrichten als ik wel gewoon zou blijven liggen.
Nu los ik dat op door op de rug te liggen, met als gevolg dat ik niet kan slapen, maar dat is ook geen oplossing.
Is er iemand die hier iets over weet? Wellicht slapen we dan beter, tot de kleine besluit hoe het uiteindelijk wil gaan liggen.
Het is overigens de 4e zwangerschap en als alles goed gaat het 2e kindje..
Thanks!

Eveline
afbeelding van Eveline
18 jul 2007 - 18:32

Hoi Neona,

Erg grappig, ik had precies hetzelfde! Anna lag standaard helemaal dwars! Hoofdje in mijn likker zij en billen en beentjes in mijn rechterzij. Met het slapen gaf dit dezelfde problemen als jij beschrijft. Ik ben op een gegeven moment redelijk rechtop gaan slapen. Ik had van iemand een bedbodem geleend waarvan het hoofdeinde omhoog kon. Daarbij legde ik een kussen onder mijn onderbenen. Echt zeer comfortabel is het niet, maar het is beter dan op je zij liggen (waarop ik idd ook hevig protest kreeg) en plat op je rug liggen (kreeg ik het op het laatst erg benauwd van). Ik hoop dat je hier wat aan hebt!

gr.Eveline


daisy82
afbeelding van daisy82
6 jul 2007 - 15:53

ik heb een comfy big voedingskussen die ik snachts gebruik, kun je kopen bij prenatal. kijk maar op www.doomoo.be


groetjes daisy