Duizelig

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Vivke76
afbeelding van Vivke76
6 sep 2007 - 17:58
Duizelig

Hallo,


Ik ben 27 weken zwanger en sinds 'n paar dagen wordt ik soms op heel rare momenten overvallen door duizeligheid. Net nog, ik zit gewoon rustig achter mijn computer te werken en ineens wordt ik heel licht in m'n hoofd en draait alles 'n beetje om me heen. Duurt maar even, maar het is wel raar, want ik heb er nooit eerder last van gehad. Mijn bloeddruk is hartstikke stabiel (rond 65/120) en ik heb geen last van stress ofzo. Heeft iemand hier misschien ervaring mee en weet waar dit vandaan kan komen? Bedankt!


Groetjes

san-28
afbeelding van san-28
9 sep 2007 - 13:18

Bij de eerste zwangerschap had ik ook regelmatig last van 'zwevende lichtjes'. Vooral onder de douche of na snel omhoogkomen. Volgens de verloskundige hoorde dat erbij, oa omdat je lichaam meer bloed aangemaakt heeft.

Anders zou ik het even voor de zekerheid navragen, het lijkt me niet prettig om duizelig te worden op een plek waar je het niet kan gebruiken.

Gr san

Stephany
afbeelding van Anoniem
8 sep 2007 - 22:27

Misschien wat ijzer tekort???

Ik had er in mijn zwangerschap ook last van hoor, dus het zal er wel een beetje bijhoren!

Succes!

angel76
afbeelding van angel76
6 sep 2007 - 19:32

hoi Vivke...ik ben nu zelf 33 weken zwanger en heb hier ook last van hoor..alles is gecontroleerd, mijn ijzer plus reserves en mn bloeddruk is perfect dus ik denk dat het er gewoon een beetje bij hoort..eten doe ik ook goed en genoeg dus ja..