9 kilo aangekomen en pas vier maanden zwanger

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
caro-92
afbeelding van caro-92
8 jun 2019 - 16:59
9 kilo aangekomen en pas vier maanden zwanger

Hallo, ik heb een vraagje. Ik ben pas vier maanden zwanger en ben nu al 9 kilo aangekomen. Ik heb altijd goed gezeten met mijn BMI en vind het echt moeilijk om te zien dat ik overal al zoveel dikker ben geworden. Ik ben gestopt met roken en ben daardoor aan het begin al 6 kilo aangekomen. Zijn er nog anderen die aan het begin zoveel aangekomen zijn? En zijn er tips met betrekking tot genoeg maar gezond eten?

ea.d-1552973
afbeelding van ea.d-1552973
5 nov 2020 - 09:28

Hi! Heel herkenbaar hier, inmiddels 19 weken zwanger en nu 8,5 kilo aangekomen. Raak er bijna geobserdeerd door. Ook bij mij zaten de eerst 5 kilo er in no time aan vermoedelijk door het stoppen met roken dat gepaard ging met een veranderende stofwisseling en wat meer snoepen op het begin. Ik merk wel dat de snelheid van aankomen iets is afgenomen maar ik ben heel bang voor de komende periode. Zou het liefste onder de +20 blijven natuurlijk maar vraag me af of het realistisch is. 
 

na plaatsen zie ik dat het een heel oud topic is, en weet niet hoe ik de reactie moet verwijderen. Excuus!

elle-1429258
afbeelding van elle-1429258
10 jun 2019 - 05:26

Vervelend voor je! Ik had er ook last van dat ik het moeilijk vond om zo snel aan te komen. Ik heb de app van het Voedingscentrum gedownload toen en geprobeerd volgens hun richtlijnen te eten. Ik wilde niet op dieet maar er dan in ieder geval wel zeker van zijn dat ik gezond at en dat de extra kilo’s van de baby waren en niet door mijzelf..