Zwemhulp

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
cera-1002348
afbeelding van cera-1002348
27 jun 2017 - 07:34
Zwemhulp

Goedemorgen!

Ik heb een vraag. Mijn zoon van 2 wilt absoluut geen bandjes om en eerlijk gezegd vind ik het ook rotdingen. Nu ben ik op zoek naar een andere vorm van zwemhulp. Ik lees veel over zwemvestjes, dat de drijvers vaak niet op de juiste plekken zitten en dat dat eigenlijk helemaal niet zo veilig is. Ik zie door de bomen het bos niet meer en ook kwa gewicht is het lastig. Veel gaat dan vanaf 3 jaar. Wie o wie heeft de gouden tip voor mij? Het zou fijn zijn als het comfortabel zit, gemakkelijk aan en uit te trekken is maar bovenal natuurlijk uiterst veilig. Hij is 12.5 kg.

MerelSV
afbeelding van MerelSV
27 jun 2017 - 08:50

Lastig he, alhoewel hij weinig keus heeft denk ik. Ons zoontje wordt volgende maand twee en wilde ook geen bandjes. Geen bandjes betekent hier niet zwemmen dus na een middagje volhouden en hij boos, jengelen en huilen wil hij ze nu wel om. En ik ben er blij mee, want hij springt zo in t diepe.... de aanhouder wint zeg maar (in ons geval). Scheelt ook dat hij andere kindjes ermee ziet lopen.

Verder hadden wij een blauw plofvestje van de decatlon. Doordat het aan de bovenkant en voorkant zit gaat dat als eerste naar boven. Het werkt, maar de bandjes zijn toch echt 10xbeter.

En anders doe je hem toch gewoon een officieel zwemvestje aan. Die zijn goedgekeurd en zullen dus echt wel goed zijn. Veel succes!