wel/geen diarree

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

1 bericht / 0 nieuw
JoAnn RK
afbeelding van JoAnn RK
16 jan 2014 - 13:11
wel/geen diarree

Hallo Allemaal, 

Wij hebben een dochter van net een jaar. Het is een goeie eter (4 boterhammen op een dag, 3 stuks verschillend fruit, drinkt zo'n 400 cc poedermelk, 100 cc water/verdund diksap, normaal bord avondeten, en 150 cc yogurt op 1 dag) met veel energie. Ze heeft niet constant maar wel vaak in de ochtend dunnere ontlasting, wat dan vrij vaak ook op een hele verschoonsessie uitloopt (ongeveer de helft van de week gebeurt dit). Dan heeft ze 's middags nog 1 tot 2 normalere poepluiers. Ze groeit goed.

Nu hebben ze op het kinderdagverblijf aangegeven dat we toch misschien met de huisarts moeten bellen vanwege de ontlasting. Behalve twee keer griep in het afgelopen half jaar is er geen patroon te ontdekken in wat ze exact eet in relatie tot de ontlasting. Er komen wel steeds 1 of 2 tandjes heel langzaam per keer naar de de oppervlakte (ook nu zie ik er weer 1 komen onder het tandvlees). Het schaadt natuurlijk niet om met de huisarts te bellen/ afspraak te maken maar ik heb niet het idee dat ze ziek is. 

Hebben jullie nog advies/tips/ ideeen waar het van zou komen of wat hieraan te doen is?

Alvast bedankt! groetjes JoAnn