verborgen reflux

1 bericht / 0 nieuw
x-dobly-x
afbeelding van x-dobly-x
18 jun 2014 - 21:59
verborgen reflux

Lieve ouders,

Wat ik jullie heel graag mee wil geven is dat je je ouderlijk gevoel moet volgen wanneer je denkt dat er iets met je kindje aan de hand is.
Neem actie en laat je vooral niet afschepen.

 

Ons dochtertje was een huilbaby. Stad en land hebben wij met haar doorgelopen, op zoek naar iemand die ons kon helpen. Vele tips hebben we gevolgd. Helaas kon niemand ons vertellen wat er met ons dochtertje aan de hand was.

Als het aan de kinderarts en het consultatie bureau had gelegen was hiermee de kous af. ‘jullie hebben een huilbaby’’Toch zei ons gevoel dat er iets niet klopten.
In het AZM Maastricht hebben wij onze poot stijf gehouden en na vele onderzoeken en een opname in het ziekenhuis bleek onze dochter een ernstige vorm van verborgen reflux te hebben.Ze kreeg het ene medicijn na het andere. (De hele apotheek hebben we gehad) De eerste periode ging dit altijd goed, maar naar mate verergerde klachten.
15 keer per dag spugen was er niks bij.Onze dochter kreeg motorisch een achterstand door de reflux. Toen ze 12 maanden werd hebben wij aangedrongen op een operatie. Ze werd zo belemmerd door de reflux.
Als het aan de kinderarts lag waren wij nog een tijdje doorgegaan met de medicijnen.
Toen ze een jaar was is ze geopereerd voor haar reflux. Bij de operatie bleek de slokdarm zeer ernstig ontstoken te zijn.
Na de operatie heeft ons meisje enorme grote stappen gemaakt. Al zal ze nog een hele tijd fysiotherapie nodig hebben.Wij hebben ons niet laten afschepen en zijn tegen de kinderarts ingegaan. Als ik zie hoe goed de operatie onze dochter heeft gedaan, heb ik hier geen moment spijt!!!