vast zittend slijm en veel hoesten

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Felicityschreurs
afbeelding van Felicityschreurs
11 mrt 2013 - 19:55
vast zittend slijm en veel hoesten

Hallo,

Mijn zoontje is 3 maandjes en heeft sinds 2 weken dat hij ontzettend veel hoest en je hoort dat er veel vastzittend slijm zit.sad Al bij de huisarts geweest vanwege ook nog koorts maar hij kon niks vinden. Hij heeft zijn longetjes geluisterd en die zijn schoon. Alleen laat hij door deze hoestbuien zijn flessen staan. En lijkt het soms alsof hij er echt in stikt. Loopt dan helemaal rood aan tot kokhalzend aan toe. Echt heel zielig.crying Wat kan ik hier nou tegen doen? De huisarts zegt niks. Ik gebruik al luuf, neusspray, uien en zijn bedje omhoog. Maar volgens mij mag je geen hoestdrankjes gebruiken als ze nog zo jong zijn? Als hij  's nachts zo'n hoestaanval krijgt kan die soms wel 2 minuten duren en is hij daarna helemaal overstuur. Logisch als je weinig lucht krijgt.

Wie heeft tips om ervoor te zorgen dat mijn kleine mannetje weer normaal lucht krijgt en zijn flessen lekker leeg drinkt!

Mama van Dylano..
afbeelding van Mama van Dylano..
8 jan 2014 - 11:14

Hallo,

Misschien helpt dit? Je mag normaal gesproken vaporub niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar. Maar smeer een dun laagje onder de voetjes en doe er dan sokjes omheen. De voetjes nemen dit heel snel op in het lichaam. je mag dit product niet op de borst en rug smeren ivm de longontwikkeling. Deze tip heb ik gekregen omdat onze zoon ook erg hoest, longen waren ook schoon. Hij werd er zelf wakker van in zijn slaap. Onze zoon is wel wat ouder maar als ik kijk wat je al hebt geprobeerd en niks helpt, waarom probeer je dit dan niet? lees evt wat topics erover. Er zijn meerdere moeders die dit doen en ze merken dat hun kindje ineens rustiger is en beter kan slapen. Succes ermee. Groetjes mama van dylano