Spugen met golven

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
AnoniemSH
afbeelding van AnoniemSH
27 jul 2013 - 08:53
Spugen met golven

Hallo allemaal,

mijn dochtertje is net vijf maandjes en heeft sinds haar geboorte altijd wel gespuugt e.d. Dit doordat ze wat last van reflux heeft. Maar sinds een weekje als ze spuugt dan komt het er echt met golven uit, vanmorgen weer vlak na haar fles, het bleef eruit golven, zo zielig! Herkent iemand dit? Ze heeft verder geen koorts gelukkig

laur-1581899
afbeelding van laur-1581899
6 dec 2020 - 21:01

Johannesbroodpitmeel heeft voor onze dochter erg goed geholpen tegen reflux. Ik heb hierover eerst heel internet afgezocht maar de site http://www.johannesbroodpitmeel.info heeft een goede samenvatting en vergelijkende test.

Nina23
afbeelding van Nina23
20 aug 2013 - 18:52

Ik zou overleggen met het CB. Kun je wat vaker per dag de fles geven en dan minder per fles? Misschien dat ze dan wat minder spuugt.

nynkevanleeuwen
afbeelding van nynkevanleeuwen
20 aug 2013 - 14:31

Onze zoon had dit ook de eerste maanden. Hij spuugde ook met golven en boog. Nu gebruiken we johannes broodpitmeel en spuugd hij soms een mondje terug maar dat mag. Als je twijfelt kun je het CB bellen of huisarts. Er kan natuurlijk altijd iets zijn waardoor ze zo spuugd. Succes.