krampjes

7 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
1love
afbeelding van 1love
19 aug 2015 - 17:17
krampjes

hallo, is er iemand die een wondermiddel heeft voor kraampjes bij een baby van 6 weken? Ik heb alle forums doorgelezen, ingebakerd, geitenmelk, infacol, vsm cinnababy en sab simplex, massage, drukpunten geprobeerd maar niets helpt.

candykoekje
afbeelding van candykoekje
11 sep 2015 - 14:28

Hoi

Bedankt, wij vonden het ook een erg mooie naam. Sarah-Liza krijgt de extra care van kruidvat, komt schijnbaar overeen met de Omneo van Nutrilon maar dan niet gillend duur. Ik had de tip gekregen van een vriendin, haar dochter had ook krampjes en zij is toen overgestapt op de normale voeding van Kruidvat waarbij de krampjes ook verminderden ( ik weet even niet meer welke voeding zij eerst had, kindje is nu al 5 jaar namelijk). 

Wij doen er trouwens nog extra Johannespitmeel doorheen vanwege haar reflux maar dat geeft ook weer obstipatie helaas.... kamillethee schijnt daar ook een positieve werking op te hebben.

Hoe gaat het nu bij jou?

Groetjes

1love
afbeelding van 1love
10 sep 2015 - 17:56

Hoi candykoekje, bedankt voor je reactie. Welke speciale voeding krijgt jouw Sarah-Liza ( super mooie naam trouwens) is dat hypo-allergene melk?

candykoekje
afbeelding van candykoekje
6 sep 2015 - 19:33

Wij doen wat kamillethee door haar flesje. Een klein beetje maar en het werkt heel goed. Krampjes zijn flink afgenomen. Sarah-Liza krijgt ook speciale voeding voor babietjes met reflux, obstipatie en darmkrampjes.... We wisten op een gegeven moment niet meer hoe we haar vast moesten houden, was het ene over begon het andere. Nu gaat het heel goed met haar.

ieder kindje is anders en je moet even uitzoeken waar je je zelf prettig bij voelt en wat bij je kindje werkt. Het is soms een hele zoektocht. Ons meisje is 6 weken oud.

Succes!

Bloempje27
afbeelding van Bloempje27
29 aug 2015 - 15:17

Als ie overdag veel huilt, kan je ook proberen in te bakeren. Het kan ook onrust zijn ipv krampjes!

1love
afbeelding van 1love
24 aug 2015 - 11:09

hoi Kellyenrik2009 bedankt voor je reactie... zoon lief wilt het liefst de hele dag in de draagdoek en is zo ook echt stil te krijgen. Dus ik denk dat ik het maar zo door zal doen. bedankt nogmaals

kellysharita_an...
afbeelding van kellysharita_anonymized
23 aug 2015 - 21:59

Hoi iris1609

mijn dochtertje heeft ook veel last van buikkrampjes, ik heb er helaas geen wondermiddel voor maar ik weet wel dat als je verschillende producten gebruikt ze daar ook weer buikkrampen van kunnen krijgen, daarbij hoor ik steeds vaker dat deze middeltjes vaak meer kwaad dan goed doen, krampjes horen er bij en het is heel vervelend. Wat we bij ons meisje dan proberen is dragen in een draagdoek, warmte op haar buikje (kruikje, badje enz,), met de buik op je onderarm wiegen, fietsen met de beentjes of met beetje olie buikje masseren in ronde bewegingen. Ik hoop dat het gauw over is en dat een van deze dingen misschien wel helpt!

hoor het graag! liefs kelly