heel veel spugen

5 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
mamajulian
afbeelding van mamajulian
19 mrt 2010 - 13:40
heel veel spugen

Hallo allemaal,

Mijn dochtertje van bijna 8 maanden moet in ene heel veel spugen, en dan bedoel ik echt met grote golven en bijna de hele fles weer terug. Dit is sinds een weekje ongeveer dat het heel regelmatig is. Een paar dagen was het niet en toen dacht ik dat het over was, maar gisteren en vandaag gebeurde het weer. Ik heb het idee dat het misschien komt door het samen drukken van haar buikje?? Als ze zit dan komt het heel snel terug. En net heb ik haar gelijk neergelegd en toen niks, maar toen droeg ik haar voorzichtig naar boven en legde haar in haar bedje en toen kwam er weer heel veel terug. Ik let al heel erg op haar plasluiers, die zijn echt wel al minder, maar nog wel een paar. Herkent iemand dit soort symptonen, er is geen verandering in haar voeding ofzo waardoor dit zou kunnen.

groetjes Mamajulian en Isabelle

laur-1581899
afbeelding van laur-1581899
6 dec 2020 - 21:00

Johannesbroodpitmeel heeft voor onze dochter erg goed geholpen tegen reflux. Ik heb hierover eerst heel internet afgezocht maar de site http://www.johannesbroodpitmeel.info heeft een goede samenvatting en vergelijkende test. 

Mama-van-Nathan
afbeelding van Anoniem
20 mrt 2010 - 11:00

Hallo, Nathan had dat een paar weken geleden ook. Was een buikgriep, dat heerst enorm. Hij had er ook verder geen last van, en was gewoon vrolijk. Als hij het eruit gegooid had, dan zat ie gewoon weer te lachen. Ik heb daarbij wel ORS gegeven. Dat is niet zo zwaar als melk, en daar zitten alle voedingstoffen in, zodat ze minder snel uitdrogen. Dat werkte hier prima. Maar 2x gebruikt, Het heeft hier in totaal 5 dagen geduurd. Wij zijn ook minder per fles gaan geven, en geen andere dingen erbij(fruit/groente)


Hoop dat je dochtertje snel opknapt, en als je het niet vertrouwt...gewoon naar de HAP toe.


Liefs Petra

mamajulian
afbeelding van mamajulian
19 mrt 2010 - 20:19

Kleinere hoeveelheden heb ik ook al geprobeerd, maar die komen ook terug. En helaas gaat mijn theorie van het zitten niet meer op, want net legde we haar gelijk in de box en na een kwartiertje kwam de helft weer terug, om vervolgens een half uur later de rest over te geven. Haar buikje is echt helemaal weg, ziet er echt heel zielig uit, verder is ze nog wel redelijk vrolijk en geen koorts meer. Als het morgen nog zo erg is gaan we toch maar naar de huisartsenpost.

groetjes

tjitske
afbeelding van tjitske
19 mrt 2010 - 15:08

Misschien een virusje? Lefert heeft t ook wel eens 2 weekjes gehad toen hij een maand of 4/5 was. Het kwam er toen in golven weer uit. Hij was er verder niet echt ziek van. (tenminste ik merkte dat niet echt aan hem, geen koorts, of extra slapen oid)
Misschien wat kleinere hoeveelheden tegelijk geven?