Baby zoeken? waar heb ik last van?

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
josje26
afbeelding van josje26
3 mei 2018 - 13:52
Baby zoeken? waar heb ik last van?

hallo mensen,

Ik heb een pittige bevalling gehad wat maar 5 uurtjes heeft geduurd. Dan denk je pittig?? JA heel pittig! Na 2,5 uur zat ik al op 7cm ontsluiting, de pijn was heftig! Maargoed dit is niet waar ik nu last van heb.

Na de bevalling heb ik een week last gehad van enge dromen over de bevalling. Dit omdat het zwaar was en ik me niet mentaal kon voorbereiden omdat het zo snel ging. Nu heb ik heel erg dat als ik naar bed ga en lig te slapen, ik wakker schrik en mijn baby zoek in bed... Ja zoeken in bed.... Ik ben er zwaar van overtuigd op dat moment dat ze ergens in mijn bed ligt.. Zwaar in paniek ga ik zoeken, en besef uiteindelijk dat ze lekker in haar bedje ligt te slapen..

Zij ligt niet bij mij in de kamer en slaapt ook nooit bij ons in bed. Wat kan dit zijn en hoe kan ik er vanaf komen? Voel me zo intens verdrietig als ik mij besef dat er niks aan de hand is....

help!?

Laura♡lizzy♡Liam
afbeelding van Laura♡lizzy♡Liam
10 jun 2018 - 22:22

Ja ik herken dit.
Hier ligt hij wel op onze kamer maar in een cosleeper.
Maar ik wordt ook vaak wakker en dan schrik ik me rot en denk shit ik ben in slaap gevallen tijdens de borstvoeding. Waar is ie?is ie gevallen ?
En dan ligt hij gewoon lekker te slapen in zijn "bedje".
Geen idee hoe dat komt. Ik ben ook snel bevallen 3 uur duurde het en was zeker zeer heftig maar denk niet dat dat er iets mee te maken heeft.
Ik denk dat we gewoon zo moe zijn, en ik iig moeite moet doen om wakker te blijven tijdens de borstvoeding, dat je soort van half slapend wakker wordt en half droomt ofzo.

Sann-1321492
afbeelding van Sann-1321492
12 mei 2018 - 08:17

Dit heb ik de eerste 2 weken na de bevalling ook gehad! Ik werd wakker in de volle overtuiging dat ze bij ons in bed lag en was helemaal in paniek! Heb zelfs een paar keer mijn man wakker gemaakt om te vragen waar ze is.

Zelfs 1 keer gehad dat ik dacht dat ze al had gedronken aan 1 borst en dat mijn man haar even een schone luier aan het geven was tussendoor. Toen mijn man wakker werd daarvan, zei hij tegen me dat ze gewoon nog lekker aan het slapen was.

Kon op die momenten wel door de grond zakken en huilen als de beste!

Gelukkig na 2 weken is dit vanzelf over gegaan bij mij... hoop bij jou ook!

Edit-1184596
afbeelding van Edit-1184596
3 mei 2018 - 20:55

Bij mij wilde de baby er juist niet uit en had ik allemaal angsten over vast zitten, vooral in de donkere nacht. Het heeft geholpen om naar de POH GGZ te gaan, dat is iemand die vaak bij een huisarts lichte psychische probleempjes behandeld, en uiteindelijk een paar keer bij een psycholoog. Erover praten met iemand die de juiste vragen kan stellen heeft mij enorm geholpen.