baby 7m met hoge koorts...

MEDEDELING: WIJ is gestopt met het Forum op WIJ.nl. Per 1 april kun je hier niet meer terecht om in contact te komen met andere zwangere vrouwen en moeders met jonge kinderen. Dit is wel mogelijk bij WIJ op Facebook en Instagram. Zien we je daar?

3 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
jayza3431
afbeelding van jayza3431
31 jul 2016 - 12:18
baby 7m met hoge koorts...

Hallo alemaal,

IK worstel hier al drie wk met zieke baby... eerst heel erg hoesten en koorts ...naar de ha gegaan en antibiotica kuur gekregen. Drie dagen na de kuur savonds laat rond 23u zag ik dat mijn baby van 7mnd ijskoude en blauwe voetjes en handjes heeft maar ook heel heet lichaampje en hoofd  plus hij rilde helemaal en ook blauwe lippen, Ik geschrokken de smash gebeld toen moesten we gelijk komen. lang verhaal kort te maken. hij heeft een of andere virus en moet ie zelf tegen aan gaan vechten. hij heeft om de vijf uurtjes zo een aanval en zijn koorts is 39 en meer zelfs. Iemand iets dergelijks meegemaakt ??? Graag reactie of advies. 

 

p.s: ik ben zo bang dat hij een koortstuip kan krijgen, z eng als hij helemaal blauw, koud is en rilt ...

...mama...
afbeelding van ...mama...
1 aug 2016 - 07:37

Wat naar zeg. Geen risico nemen en gewoon opnieuw aan de bel trekken.
Ik ben pas ook bij 4 verschillende artsen geweest. Iedereen stuurde me weg alsof ik me aanstelde terwijl mn kindje 's nachts bijna stikte. Uiteindelijk bleek ze kinkhoest te hebben.

Mijnticker.com Tickers

Norma-Jeane
afbeelding van Norma-Jeane
1 aug 2016 - 01:36