Baby 10 maanden buikgriep?

2 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Joyc-1284903
afbeelding van Joyc-1284903
4 sep 2018 - 19:34
Baby 10 maanden buikgriep?

Ik ben normaal nooit zo van berichten plaatsen op een forum :-). Maar momenteel snap ik echt niet wat er met mn dochter aan de hand is.. dus wellicht kan hier iemand mij helpen ;-)

Mn dochter is 10 maanden en sinds donderdag zijn we over naar opvolgmelk 3. De dagen daarvoor dronk ze al niet super en was ze ineens snachts weer aan t spoken, ik dacht dat ze in een sprongetje zat maar donderdagavond begon ze ineens tijdens het spelen onwijs over te geven. 1x een paar grote golven. Uit voorzorg hebben we haar als avond eten een paar stukjes brood gegeven (tot ze zelf aan gaf niet meer te willen) en daarna nog een flesje. Alles leek rustig tot vrijdagavond laat en ze haar bedje onder spuugde. De volgende dag at ze wel minder maar niet bijzonder weinig, wel had ze later op de dag wat dunnere luiers. Niet veel en ook niet waterdun. Zondag en maandag leek wederom alles weer normaal, geen poepluier en afgezien van weinig willen slapen overdag ook geen bijzonderheden. Wel merkte ik snachts op (toen ze wakker werd) dat ze onwijs aan het drukken was en veel scheten liet (sorry).
Vanmiddag werd ik ineens door de opvang gebeld dat ze tijdens de lunch opnieuw flink had overgegeven. Maar de fles erna bleef liggen en omdat ze erg honger leek te hebben, hebben ze haar een extra fles gegeven. Ook dat ging goed. In avond eten had ze weinig trek, dus een paar stukjes brood was voor haar voldoende. Maar daarna kwam al snel een volle luier (ik bespaar de details ;-)), erg dun en tot aan de rug. Net nog wel een fles gegeven waar ze 90cc van heeft gedronken (ze krijgt flessen van 150/5, 3x). Vooralsnog blijft t liggen. Haar boeren stinken alleen wel enorm..

Maar goed lang verhaal kort: wat zal dit kunnen zijn? Is het een buikgriepje of heeft ze last van de nieuwe voeding?

Haar gedrag is wisselend momenteel, vrolijke momenten maar ook wat hangerig. Normaal is ze altijd vrolijk en slaapt ze zowel overdag als snachts echt prima.

anni-621932
afbeelding van anni-621932
4 sep 2018 - 21:01

Hoi,

Als ik je verhaal zoals lees, herken ik veel signalen van buikgriep. Heb je al een keer temperatuur opgenomen bij je dochter? Wanneer ze verhoging heeft zal je denken dat ze ziek is en het niet van de nieuwe voeding komt.