(atopisch) eczeem en de Revita creme

8 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
ahealthybody
afbeelding van ahealthybody
7 aug 2011 - 10:01
(atopisch) eczeem en de Revita creme

Lieve moeders,


Hierbij een bericht over een van de meest voorkomende 'ziektes' in Nederland:eczeem.Waarom dit onderwerp?Omdat ik een zoontje heb die bijna 3 jaar is en al 2 jaar lang de artsen,specialisten enz.heb gehad.Ik heb nachten lang niet kunnen slapen doordat hij pijn had en het helemaal openkrabde tot bloedens toe,als ouder sta je dan machteloos en kan je alleen maar meehuilen (wat ik ook dagen deed).Toen ik vorig jaar op vakantie naar Kroatie ging en mijn zoontje tot bloedens toe weer onder het eczeem zat, drong een neef van mij aan om een creme te proberen genaamd Revita,het was helemaal natuurlijk en werd gemaakt op de drie eilanden in Kroatie gemengd met lanoline.Ik dacht bij mezelf weer wat nieuws en nog natuurlijk ook, dat zal echt niet helpen,eigelijk wilde ik het ook niet proberen,maar omdat ik ECHT niet wist wat ik moest doen en eigelijk radeloos was dacht ik vooruit dan maar...


Na een paar dagen zag ik al dat het behoorlijk aan het wegtrekken was, maar toch dacht het zal wel weer een rustige periode'' zijn.Ik heb toen heel veel van die potjes ingeslagen en naar Nederland gebracht, ik ben ook nooit gestopt met smeren,eerst 4x per dag, daarna 2x per dag en nu kan ik zelfs dagen overslaan!


Doordat ik zo enthousiast dit tegen iedereen vertelde, merkte ik dat er heel veel vraag naar is, ik heb de stap gewaagd en heb mijn eigen bedrijf geopend; a HEALTHY body en importeer nu de Revita creme.U kunt me vinden via www.ahealthybody.nl of via facebook 'a HEALTHY body', daar kun je de reacties vinden die de creme al hebben uitgeprobeerd.


Geloof het of niet (ik was ook heel sceptisch)er zijn zo veel mensen en vooral kinderen die nu zo blij zijn dat ze geen jeuk en pijn meer hebben en dat er iets is dat helpt behalve de hormoonzalven!

mama van Kyan
afbeelding van mama van Kyan
13 mrt 2012 - 16:33

Ik heb van een surinaamse collega een babyvasaline uit de surinaamse toko gehad. En dit helpt! Het is een grote pot met een roze deksel. Het heet ook gewoon babyvasaline met een fotomet een babietje Het is bijna weg. IK smeer hem dagelijks ermee in. In de ochtend en in de avond.

Maar a.s. vrijdag word er toch bloed geprikt om te kijken of hij ergens allergisch voor is...

http://i761.photobucket.com/albums/xx259/FamSpeijer/20120313_155153.jpg

http://i761.photobucket.com/albums/xx259/FamSpeijer/20120313_155214.jpg

ahealthybody
afbeelding van ahealthybody
13 mrt 2012 - 14:39

je hebt gelijk ja, ik heb alleen maar over eczeem geschreven, maar dat komt omdat ik als moeder een kind met eczeem heb/ had.Dit product is goed, niet omdat ik het zozeer wil verkopen,maar omdat je als ouder op een gegeven moment niet meer weet wat je moet uitproberen en waar je het moet zoeken. Jammer dat je zo denkt..,maar wie interesse heeft zal verder zoeken naar informatie en wie denkt dit is niks voor mij,dat is ook natuurlijk goed.
Dus het stukje wat ik heb geschreven is ter info..

a HEALTHY body
Nina23
afbeelding van Nina23
13 mrt 2012 - 13:38

mmmmm, sorry voor mijn wantrouwen maar ik heb jouw alias (ahealthybody) nog nooit op een ander topic zien reageren dan op huiddingen dus ik heb nogal het gevoel dat je hier niet zozeer bent om andere mama's te helpen maar meer om reclame te maken voor dit product. Maar misschien ben je ook elders op het forum actief waar ik niet van weet. Ik kan ook niet alles bijhouden. Ik zag trouwens dat het een creme op oliebasis is dus ik denk dat je iets vaker je kind kunt insmeren met een potje (ongeveer 5-6 keer).

ahealthybody
afbeelding van ahealthybody
13 mrt 2012 - 10:28

hoi,
Ja, 30 ml kost 12,95. ik heb vanalles geprobeerd, dus ik was blij dat dit wel hielp en dat mijn zoon van de eczeem eraf kwam en ik het zelfs veel duurdere producten geprobeerd dus ik vond dit wel meevallen. De potjes gingen ook heel snel in het begin,maar na een paar weken hoefde ik nog maar 1 keer per dag in te smeren en je moet niet vergeten dat het van plantenextracten is gemaakt..

a HEALTHY body
Nina23
afbeelding van Nina23
12 mrt 2012 - 21:56

Dat vind ik nogal duur. 1 potje van 30ml??? Dat is minder dan mijn potje dagcreme en nog duurder ook. In de zwitsalzalfpotjes zit al 200ml voor ongeveer een derde van de prijs die hier genoemd wordt. Bedoel je 300ml? 30ml lijkt me precies genoeg om je baby 1 of 2 keer mee in te smeren.

ahealthybody
afbeelding van ahealthybody
12 mrt 2012 - 19:25

hoi, mijn site is: www.ahealthybody.nl of via facebook a HEALTHY body, daar kun je kijken voor meer reacties van mensen die het tot nu toe gekocht hebben. 1 potje van 30 ml kost 12,95 euro.
Groetjes Lejla

a HEALTHY body
mama van Kyan
afbeelding van mama van Kyan
8 mrt 2012 - 20:43

mijn zoontje heeft ook erg last van eczeem over zijn hele lichaam. Hij huilt gelukkig niet, maar zodra hij naakt is beginnen die handjes gelijk met krabben. Ook slaapt hij met handschoentjes om te verkomen dat hij zich helemaal open krabt. Waar kan ik je site vinden? Wat kost zo een potje?

Groetjes sonja