AntIbiotica

4 reactie(s) / 0 nieuw
Laatste reactie
Massa
afbeelding van Massa
6 apr 2008 - 20:40
AntIbiotica

Hallo allemaal,


Na een moeilijke start (reflux en koemelkallergie) heeft ons zoontje een luchtweginfectie, al drie weken. Nu heeft hij sinds gisteren antibiotica en hij heeft nu enorme krampen. Eindelijk ging hte beter met hem, zo zielig om hem weer zo te moeten zien. Wat denken jullie, zal ik probiotica gaan proberen zodat zijn darmflora weer hersteld wordt? Met zijn hoest gaat het wel gelijk beter gelukkig. Zou hij probiotica aankunnen met zijn enorm gevoelige darmen?


Groetjes en alvast bedankt!

Natje72
afbeelding van Natje72
7 apr 2008 - 23:09

Hoi hoi,


Voor de darmpjes zou ik sabsimplex adviseren. druppeltjes zijn alleen in Duitsland te koop maar werken geweldig. In Limburg heeft echt ieder kindje met darmklachtjes die druppeltjes. Via internet zijn ze nu ook per post te bestellen.


Succes.kathinka
afbeelding van kathinka
7 apr 2008 - 00:22

Hoi Massa,

Zelf heb ik ervaring met lactose intollerantie in de meeste antibiotica zit lactose. Het is wel zo dat de reactie per persoon verschillend is op antibiotica. Het is een fijt dat de darm flora wordt afgebroken en bij volwassenen adviseren ze daarom ook om yakult te drinken tijdens het gebruik van antibiotica. Bij de meeste natuurvoeding winkels hebben ze ook middelen die homeopatisch zijn en voor baby's gebruikt mogen worden.

Probiotica ondersteunt iig de darm en zorgt er voor dat de voeding makkelijker opgenomen wordt. Ik vind het wel een beetje raar dat de huisarts alleen antibiotica heeft voorgeschreven omdat je kindje te maken heeft gehad met reflux.

Tegen de krampen werkt ook masseren van de buik en niet te snel na de voeding in het badje doen. Het badje ongeveer een uur na de voeding kan juist helpen met het ontspannen van de darmen.

Heel veel sterkte met je zoontje. Groetjes Kathinka

Esther 6-3-2007 en Manuël 22-04-2008
www.kathinka1984.hyves.nl
sandrabrandon
afbeelding van sandrabrandon
6 apr 2008 - 22:28

misschien zit er iets van melkeiwitten in de antibiotica heb dat namelijk al een aantal x gehoord en reageert hij daardoor verderzou ik niet weten of probiotica te veel voor zijn darmpjes zou zijn


wens je veel sterkte